Bliv
Elev
Besøg

Os

Fuldt hus til Jubilar- og gammel elev weekend

Jubilar- og gammel elev weekend 2021 blev med 700 deltagere en af de største i Gerlevs historie. En weekend fyldt med minder, gamle venskaber og en vigtig fejring af Gerlev-fællesskabet på tværs af alder og årgange. 

Lørdag formiddag stod stole i lange rækker linet op. Talerstolen var støvet af, og spottet rettet mod en særlig samling af mennesker fra alle dele af landet. Fælles for dem var tiden og venskaberne på Gerlev. Efter mange forgæves forsøg under Corona-epidemien lykkedes det endelig at bringe tidligere elever og medarbejdere sammen til Jubilar- og gammel elev weekend 2021. Fra 60-års jubilarer til elever, der kun lige har sagt farvel til Gerlev. Weekenden var først og fremmest en fejring af minderne, venskaberne og fællesskabet. 

Traditionen tro

Jubilar- og gammel elev weekend på Gerlev er fuld af traditioner. Weekenden startede som altid allerede fredag, hvor nuværende og tidligere elever klædt i hvidt deltog i den årlige cricketturnering. 

Lørdagens officielle program bød på endnu flere klassiske Gerlev-discipliner med uddeling af Gerlev-prisen, Dialog og Driblerier og Hareløbet inden den store festaften. At dømme ud fra den boblende, gode stemning, fandt det store fællesskab igen frem til alt det dejligste ved Gerlev. En hal, der emmede af interesse og indlevelse. Plænen, der myldrede med leg og bevægelse. Rørende taler om Gerlev-prisen. Overalt folk der snakkede og festede, mens aften blev til nat.

Weekend-glimt

IMG 5078 | Gerlev Idrætshøjskole
That’s cricket!
Traditionen tro skydes Jubilar- og gammel elev weekend i gang med en cricketturnering. Tidligere landstræner i cricket Erik Juul er manden, der har ført gentlemansporten til højskolen helt tilbage i 89. I cricket er fairplay og respekten for hinanden hovedfokus.

Prisvindere Gerlevprisen 2020 og 2021 1 of 1 1 | Gerlev Idrætshøjskole
Pris for menneskelige værdier
Landsholdstræner, Kasper Hjulmand, modtager dette års Gerlev-pris for sit menneskesyn og tydelige værdisæt. Kvinderne bag Erindringsdans®, Susanne Rishøj og Ane Eckerman, modtager Gerlev Prisen 2020. Læs mere om prismodtagerne her.

IMG 8995 | Gerlev Idrætshøjskole
Hare på halvmarathon
Med løbeskoene stramt bundet satte årets hareløbere afsted fra Ørslev Kirke mod Gerlev. Foran dem ventede 21,0975 km. Første mand ved målstregen efter 1 time og 17 minutter var Hlynur Olasson, der løb sig til sejren af Gerlevs 42. Hareløb.

IMG 5493 | Gerlev Idrætshøjskole
Prisvindere i orddriblerier
Årets Gerlev Dialog og Driblerier handlede om de grundlæggende værdier og tanker bag arbejdet med idræt og bevægelse. I dialogen deltog Helle Winther, Kasper Hjulmand og kvinderne bag Erindringsdans®, Susanne Rishøj og Ane Eckerman.

 

Fuldt hus til Jubilar- og gammel elev weekend