Fyld sommerferien med bevægelse, fællesskab og sang

Nu kan du tilmelde dig vores korte kurser i sommerferien 2021. Som kursist på et af sommerens korte kurser har du mulighed for at fordybe dig i lige netop din interesse. Hvad enten det er gospel, judo, dans eller parkour. Der er både kurser for familier, seniorer og alle der imellem. Se vores udvalg og tilmeld dig her.

Nye kurser på programmet

De korte kurser, der udbydes i sommeren 2021, er Sommergospel 1, 2 og 3 (Familiegospel), Familiehøjskole, Judo Summer Camp og International Gathering. Derudover er der to helt nye sommerkurser på programmet. For første gang udbyder vi et Rytmisk Musikkursus og et Aktivt Seniorliv sommerkursus. 

Rytmisk Musikkursus på Gerlev er højskolekurset for alle, der har lyst til at spille rytmisk musik sammen. Der er masser af fede fag for både børn (over syv år), voksne, begyndere og øvede. Så spiller du trommer, guitar, bas, keyboards, et blæserinstrument, eller synger du, er dette kurset for dig.

Aktivt Seniorliv har været udbudt på Gerlev tidligere, men aldrig som et sommerkursus. Det er et kursus med masser af bevægelse, træning og livsglæde for alle, der har lyst til inspiration og udfordringer – for både krop og hoved. Der lagt op til en både livsbekræftende og eftertænksom oplevelse sammen med andre seniorer.

Oversigt over sommerens korte kurser

Kursus Dato Tilmelding
Sommergospel 1 27. juni – 3. juli (Uge 26) Åben
Aktivt seniorliv 27. juni – 3. juli (Uge 26) Åben
Sommergospel 2 4. juli – 10. juli (Uge 27) Åben
Sommergospel 3 – Familiegospel 11. juli – 17. juli (Uge 28) Åben
Rytmisk Musikkursus 18. juli – 24. juli (Uge 29) Åben
Familiehøjskole 25. juli – 31. juli (Uge 30) Åbner 11. januar 2021 kl. 11.00
Judo Summer Camp 1. august – 7. august (Uge 31) Åben
International Gathering 8. august – 14. august (Uge 32) Åben

Familiegrupper og fællesaktiviteter

En af de ting, der er gennemgående for alle de korte kurser er, at man er opdelt i familiegrupper, hvor man spiser sammen og sover i de samme afdelinger. Det skaber en lille gruppe, hvor man kan være tætte sammen og lære hinanden rigtig godt at kende. 

“Vores vigtigste fokus er at skabe en tryg og sikker højskoleoplevelse for alle vores korte kursister. I sommeren 2020 havde vi rigtig gode erfaringer med bl.a. familiegrupper og det lykkedes at skabe både fællesskab og højskole selvom man skulle holde afstand, Julie Hauge, Viceforstander og leder af de korte kurser på Gerlev. 

Ud over familiegrupperne er der også nogle aktiviteter på de korte kurser der er gennemgående. Blandt andet den fælles morgensamling hver morgen med forskellige sange og oplæg, en højskoleaften med debat og foredrag og en afslutningsfest, hvor der bliver sat et ordentligt punktum for ugen. Derudover er der hver dag god mad, masser af samvær og hygge og forskellige fællesaktiviteter om aftenen.

Hvad siger tidligere kursister 

Tre tidligere kursister fra både International Gathering og Sommergospel fortæller her om deres oplevelse på Gerlev.

Louise Otte Arildsen: “Jeg fik en hel uge med fordybelse, leg, udfordringer samt inspiration på mange niveauer. Derudover er fik jeg skabt nye relationer samt styrket eksisterende. Når jeg forlader Gerlev er det altid med tanken om, at jeg skal tilbage igen. Det er en uge som giver mig glæde, nye indsigter og ikke mindst en meget træt og brugt krop.”

Jette Priskorn: “Det har bragt de mest fantastiske oplevelser med sig gennem årene og har været med til at jeg har turde udfordre mig selv sangmæssigt på “sikker grund”. Sommerferie er helt rigtig, når man har været på Sommergospel  – det er som at komme hjem – og derfor har jeg også deltaget flere gange i forskellige uger.” 

Mathilde Høybye: Jeg valgte at tage på et kort kursus på Gerlev for at fordybe mig i bevægelse samtidig med at få lov til at slå hovedet fra. På Gerlev er kurser så intense, at jeg slipper hverdagens bekymringer og ånder ud helt nede i maven. Jeg ville lyve, hvis jeg ikke også gjorde det for fællesskabsfølelsen. Den er bare så unik blandt både kursister og instruktører, at kun dem der har oplevet kurser på Gerlev, forstår hvad jeg mener.”

__________________________________________________

En uge på Gerlev er en uge fyldt med oplevelser, man deler med hinanden, fordybelse i familien eller en fælles interesse. Det er en uge med bevægelse, sang, nærvær og smil. Du finder beskrivelsen af de enkelte kurser og tilmeldingen her