Gerlev gør det i forening

250 foreningsmedlemmer fra hele landet samledes på Gerlev Idrætshøjskole lørdag d. 24. september, da DGI afholdt DM i foreningsudvikling. Det var en festlig dag med en lang række workshops og muligheder for inspiration, god mad og spændende opvisninger.

 

Gerlevs elever mødte de mange gæster foran skolen med opvisning i noget af det, de er bedst til. Der blev lavet parkour, CrossFit, og gruppen af kinesiske elever stod for en flot og intensiv Tai Chi. Elevholdet hjalp også med det praktiske forløb og fik stort ros fra DGI for hurtigt og effektivt at stille op, pille ned og bære frem, altid med et smil på læben.

 

Hårdt arbejde før succes

DGIs mål med DM i foreningsudvikling er at støtte op om et varieret og stærkt foreningsliv. Det er på én gang en dyst mellem foreninger og et udviklingsforløb for den enkelte forening. Lørdagen gik med workshops, oplæg og idéudveksling. Der skulle arbejdes hårdt, men som der også blev sagt på mødet, kommer “hårdt arbejde” også i ordbogen før “succes”. Desuden blev der kåret fire vinderne i fire forskellige kategorier fra det foregående års forløb.

 

Vi gør det i forening

Gerlev Idrætshøjskoles musiklærer Lars Studsgaard fremførte en sang han havde skrevet til lejligheden. Med et meget passende budskab og en medrivende melodi og takt, som alle kunne klappe med på, skabte den god stemning i salen. Se en video med sangen her.


“Det hele det gi’r mening, når vi gør det i forening!” Syng med – den er god!