Gerlev repræsenterer Danmark i Jakarta

Onsdag d. 5. oktober drager forstander Finn Berggren til Indonesiens hovedstad Jakarta i spidsen for Gerlev Performance Team. De repræsenterer Danmark ved TAFISA World Sport for All Games. De 18 deltagere fra Gerlev er inviteret som Danmarks officielle delegation ved det internationale stævne for traditionelle spil og sportsgrene, der i år afholdes for sjette gang.

 

World Sport for All Games

TAFISA World Sport for All Games, som i bedste olympiske stil finder sted hvert fjerde år, omfatter 12.000 deltagere fra over 100 lande. Fra d. 6. til d. 12 oktober foregår konkurrencer i mere end 100 forskellige discipliner. Derudover vil der være en bred vifte af opvisninger, seminarer og events.

 

Gerlev Performance Team giver daglige opvisninger

Gerlev Performance Team er internationalt kendt og har givet opvisninger ved tidligere stævner i Litauen og Sydkorea. Finn Berggren fortæller, at holdet under selve stævnet dagligt vil give opvisninger af traditionelle danske spil og sportsgrene, men opholdet i Indonesien slutter ikke her. I den efterfølgende uge er gruppen fra Gerlev nemlig blevet inviteret af værterne fra det indonesiske forbund for traditionelle spil og sportsgrene, FORMI, og Ungdoms- og Sportsministeriet til at udbrede kendskabet til det danske idrætssystem og ikke mindst til Gerlev Idrætshøjskoles uddannelsesforløb.

 

Holdet og forstanderen glæder meget sig til udfordringerne og oplevelserne i Indonesien.