Bliv
Elev
Besøg

Os

Gerlevs køkken

På Gerlev spiser du godt. Sundt, inspirerende og med alle sanser. Køkkenet er en prioritet, og den mad, du får serveret er ikke bare sund, men passer til en aktiv livsstil og kan spises med øjnene. 

Livet på Gerlev Idrætshøjskole

grøn, lækker og for alle sanser

Flere gange om dagen strømmer Gerlevs gæster ned ad trappen til spisesalen, hvor køkkenfolket disker op med buffeter, der vækker sanserne til live og mætter enhver. Ud over hovedmåltider er der brød og frugt tilgængeligt, hvis sulten melder sig efter en spurt eller spring. 

Vi går op i, hvad vi putter i munden. Køkkenet bevæger sig i retning mod kødfri retter og imødekommer således både vegetarer og veganske gæster. 

Økologi og lokale råvarer

Bæredygtighed er en hjertesag på Gerlev. Det gælder også vores mad. Derfor prioriteres økologi, når det er muligt. Samtidig finder vi helst lokale samarbejdspartnere, så vi undgår unødig transport og støtter op om lokalområdet. Det er god energi, synes vi.  

Elever på Gerlev Idrætshøjskole

Kom i køkkenet

Som elev på Gerlevs lange højskoleophold deltager du i madlavningen. sammen med kyndige køkkenmedarbejdere får du indblik i, hvordan råvarer behandles, menuen konstrueres, så den matcher alle, og du skal servere det hele i en buffet, der får dine venners tænder til at løbe i vand. Det kommer der både lærerige og underholdende stunder ud af. 

Gerlevs køkken