Bliv
Elev
Besøg

Os

Gerlevs nye skolekreds for alle

Nu kan du melde dig ind i Gerlevs skolekreds. Tilmeldingen er åben for alle med interesse for Gerlev. Bliv en del af det organisatoriske bagland og vær med til at sætte retningen for Gerlev i nye årtier og nye tider. 

Gerlev går fra årsskiftet fra at have et repræsentantskab til at have en skolekreds. Hvor repræsentantskabet er en fast konstruktion med forudbestemte pladser, er skolekredsen mere dynamisk og mangfoldig. Her kan alle, der ser en interesse i og mening med at engagere sig i Gerlevs virke, melde sig ind. 

 

Tre skarpe om Gerlevs skolekreds

Hør Gerlevs forstander, Tania Dethlefsen, forklare, hvad Gerlevs skolekreds er, hvem der kan være med og hvorfor du skal melde dig ind. 

 

Hvorfor blive en del af Gerlevs skolekreds?

Som medlem af Gerlev Skolekreds er du en del af det organisatoriske bagland, der skal vælge Gerlevs bestyrelse og bestyrelsesformanden. Du får mulighed for at deltage i årsmødet, hvor vi skal diskutere Gerlevs fremtidige retning. Samtidig kan du blive en del af en række konkrete projekter på Gerlev, hvis du for eksempel interesserer dig for biodiversitet, bæredygtighed eller nye måder at tænke leg og bevægelsesglæde.

Så hvis Gerlev har brændt sig fast i dit hjerte, håber vi, at du vil blive en del af den nye skolekreds og være med til at bære Gerlev ind i nye årtier og nye tider. Du kan både være med, hvis du er tidligere elev, kursist, samarbejdspartner, nabo eller på anden vis har en relation til Gerlev. Alle med en interesse for Gerlevs virke er velkomne!

Som medlem af skolekredsen vil der være nogle få årlige møder og den årlige generalforsamling, du har mulighed for at deltage i. Der opkræves et symbolsk beløb på 75 kr for medlemskab.

Læs mere om skolekredsen og meld dig ind her.

Gerlevs nye skolekreds for alle