Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser

Gerlev Idrætshøjskole
Skælskør Landevej 28, 4200 Slagelse

Telefon: 58 58 40 65
E-mail: gerlev@gerlev.dk
Man.-tors. kl. 09.00-16.00.
Fre. kl. 09.00-14.30

Cvr. nr. 44 17 92 10

VI MODTAGER FØLGENDE BETALINGSKORT


PERSONLIGE OPLYSNINGER

Personlige oplysninger, du afgiver til Gerlev Idrætshøjskole i forbindelse med købet, videregives ikke til tredjepart. Alle oplysninger, som du har afgivet, opbevares forsvarligt i elektronisk format og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere på Gerlev Idrætshøjskole. I forbindelse med den elektroniske betaling gemmes ingen konto- eller kreditkortoplysninger. Al data-kommunikation i forbindelse med den elektroniske betaling sker via en af E-Pays betalingsservere. Denne data-kommunikation sker med størst mulige sikkerhed via en krypteret SSL-forbindelse efter forskrifter fra NETS. Navn, adresse, telefonnummer og e-mail gemmes. Ligeledes sker der en registrering af den IP-adresse, hvorfra bestillingen er gennemført. Denne registrering anvendes kun i tilfælde af falske bestillinger. Falske bestillinger politianmeldes.

FORTRYDELSESRET

Melder du fra inden 30 dage før kursusstart, får du refunderet det indbetalte beløb minus 300 kr. i administrationsgebyr. Ved afmelding senere end 30 dage før kursusstart tilbagebetales kursusprisen ikke. Dog kan ½ af kursusprisen tilbagebetales mod fremsendelse af gyldig lægeattest. Højskolen anbefaler, at man har en privat tegnet afbestillingsforsikring. Mulighed for at tegne afbestillingsforsikring ved Europæiske: www.er.dk

SIKKERHED VED ONLINE BETALING

Dansk lovgivning sikrer dig, når du betaler via internettet. Der ligger et regelsæt til grund for elektroniske betalingsløsninger, som har til formål at opretholde størst mulig sikkerhed mod misbrug. Hvis du derfor opdager en betaling, du ikke kender til og som er trukket fra din konto, er det kortudstederens (pengeinstitut, finansieringsselskab eller lignende) pligt at tilbageføre beløbet til din konto. Kortudstederen må så bagefter kræve penge tilbage fra den butik, som har trukket beløbet.

FORBEHOLD

Der tages forbehold for tryk-/tastefejl samt for udsolgte kurser, værelser; afvigelser fra det skrevne samt de viste billeder.

AFLYSNING AF KURSER

Vi forbeholder os ret til at aflyse kurser ved for få tilmeldinger eller ved sygdom. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt at flytte sin tilmelding til et andet kursus med ledige pladser, eller få pengene retur. Vi kontakter de tilmeldte pr. telefon eller e-mail ved aflysninger. Vi kan ikke garantere, at aflyste kurser oprettes på et senere tidspunkt. Kursusgebyret refunderes kun i tilfælde af aflysning eller flytning af kurset.


BRUG AF BILLEDMATERIALE

Ved tilmelding gives Gerlev Idrætshøjskole tilladelse til – uden yderligere samtykke – at offentliggøre billeder af personer og stemningsbilleder, når blot der ikke tydeligt er tale om portrætbilleder, og at motivet kan være krænkende eller på anden vis udnytte den eller de afbillede personer.

Gerlevs generelle holdning er, at ingen skal eksponeres på hjemmesiden eller andre steder mod deres vilje. Vi vil derfor bestræbe os på at få billeder fjernet fra hjemmesiden og fremtidigt trykt materiale, hvis man ikke ønsker, at personlige billeder skal være der og gør skolen opmærksom på dette.

Holdbillede – langt højskoleophold:
Ved tilmelding gives Gerlev Idrætshøjskole tilladelse til, at højskolen offentliggør årets holdbilleder på deres hjemmeside.