Bliv
Elev
Besøg

Os

CrossFit

Hovedfag
5,5 timer pr. uge

Højintens og varieret træning

Kost- og træningteori

Box tours til lokale og Københavnske CrossFit boxe

Afspil video

CrossFit - kvalitet og fællesskab

Musklerne vibrerer, og pulsen stiger. Du bliver udfordret på din styrke, koordination, kondition, smidighed og agility. CrossFit er funktionel, intensiv og varieret træning med fokus på fællesskaber. Vælg CrossFit, hvis du vil gå i dybden med din træning, eller kom med selvom du ikke har trænet intensivt før. Sammen bliver vi stærkere. 

 

Citat - Gerlev idrætshøjskole
Det har været så fedt at dyrke CrossFit på Gerlev. Masser af fællesskab og opbakning af hinanden, uanset niveau.
Nanna
Udstrækning CrossFit

Flyt dine fysiske grænser

Træningen er rå og dens særlige stemning flytter dine fysiske grænser og højner forståelsen for din krop og dens muligheder. I timerne er atmosfæren pulserende og dynamisk og vi er gode til at støtte hinanden i vores udfordringer – det gør de hårde træningstimer langt sjovere og mere lærerige.

CrossFit Gerlev Idrætshøjskole

Legende, afvekslende og inspirerende træning

I undervisningen er vi altid på udkig efter nye rammer, der kan udfordre rutinerne. Vi bruger vægtstænger, kettlebells, kropsvægt, traktordæk og meget mere, men vi dyrker samtidig de rammer og redskaber naturen og nærmiljøet skaber for os. Vi giver den gas på skolens udendørs streetbane med dæk og hammer, men vi har også den unikke mulighed for at træne i CrossFit Vidar og hoppe i poolen i Slagelse Svømmehal, hvor vi kombinerer svømning med styrketræning. Den kreative brug af instrumenter og omgivelser, aktiverer på samme tid mange forskellige muskelgrupper og gør træningen legende, afvekslende og inspirerende.

 

CrossFit gør dig bedre

CrossFit er fantastisk - for velværet, sammenholdet og konkurrencen. Foruden den praktiske træning forholder vi os til kropskultur, træningsplanlægning, skadeforebyggelse og kost. Det  giver en solid grundviden, som især er gavnlig, hvis du vil arbejde videre med CrossFit, idrætsstudiet eller en fysisk træneruddannelse. Uanset sportsgren, så vil CrossFit gøre dig bedre.

Mød underviserne:

Mads Gravholt

For Mads er idræt og bevægelse et fantastisk frirum, hvor unikke møder opstår med både frustrationer og glæder, som man ikke finder ret mange andre steder. I undervisningen er vi sammen om udfordringerne, og vi dyrker fællesskabet – derigennem gør vi hinanden bedst.

Læs mere om Mads Gravholt

Atos Andersen

CrossFit som hovedfag på Gerlev kan overordentlig meget. Det giver en krop, der bliver sund, stærk og alsidig og som bidrager til personlig karakterdannelse. På den måde rækker faget langt udover undervisningen.

Læs mere om Atos Andersen

Hvor går rejsen hen?

Crossfit tager på en hård og svedig ekskursion til Berlin, hvor vi kommer forbi et udvalgt antal tyske boxe, bliver udfordret i intensive wods og får mødt en masse andre crossfittere i en lidt anden træningskultur, end den vi kender fra Gerlev. Kom med og oplev sammenholdet når vi rejser sammen.

CrossFit