Bliv
Elev
Besøg

Os

Parkour

Hovedfag
3 timer pr. uge

Toneangivende fag med verdenskendt parkour-park

Træning i et sikkert miljø med udfordringer for alle niveauer

Bevægelse med filosofien Methode Naturelle

Afspil video

Parkour befrier bevægelsen

Gerlev Parkour er for dig, der vil udforske kroppens fulde potentiale, din mentale styrke og miljøet omkring dig. Det er en social idræt, og her kan du være med uanset køn, niveau og fysik. Tilgangen er legende – her vil du vil opleve en befriende kontrast til den kultur, der fokuserer på resultater, du kan se, måle og veje.

Citat - Gerlev idrætshøjskole
Underviserne er meget investeret i undervisningen og gør sig umage for at give en god oplevelse. Det lykkes!
Rask Wanscher
Parkour Gerlev Idrætshøjskole

Fysisk og mental styrke

Parkour fokuserer på at udvikle fundamentale bevægelsesfærdigheder; balance, styrke, koordination, dynamik, udholdenhed, præcision, rumlig bevidsthed og kreativ tænkning. Det er en måde at træne krop og sind på, som gør dig så funktionel og effektiv som muligt i den fysiske verden.

 

Grab Gerlev Idrætshøjskole

State of mind

Parkour er også et “state of mind”. Det er selvdisciplin, individualitet og viljestyrke. Du opnår en stærk personlig integritet og en fortrolighed med dine bevægelser og din krop selv i ukendte situationer. Samtidig bliver du en del af et unikt fællesskab. 

Gerlev er hvert år centrum for International Gathering, så du kan få rig mulighed for at snakke og træne med udøvere fra hele verden. 

Street Movements erfarne crew

Du bliver undervist af Street Movements erfarne crew anført af Martin Kallesøe, som har været med til at grundlægge skolens parkour-linje. Med udgangspunkt i teknisk præcision og styrke lærer du at bruge dit nærmiljø kreativt. Med vores parkour-park som udgangspunkt opbygger vi et fælles fundament og tager vores kultur med os på hovedfagsrejse. Undervisningen er baseret på bevægelseskunsten l’Art du Déplacement, der stammer fra 80’ernes undergrundsmiljøer i Paris.

Mød underviserne:

Martin Kallesøe

Jo mere jeg træner, des tydeligere er det, at vi er skabt til at være i bevægelse, og at det i høj grad er bevægelserne i parkour, som evolutionen har fremelsket.

Læs mere om Martin Kallesøe

Hvor går rejsen hen?

I foråret tager Parkourholdet til Paris for at træne i fagets oprindelige omgivelser med Yamakasi – den første parkour-gruppe i verden - og deres følgere. I efteråret rejser vi til en af 2-3 andre europæiske storbyer og oplever alsidighed og byliv. 

legearrangement Forespørgsel

Fyld ind formularen nedenunder med dine informationer.
Du kan forvente svar på din henvendelse indenfor 48 timer