Bliv
Elev
Besøg

Os

Snowboard

Hovedfag
5.5 timer pr. uge
Udbydes på Forårsholdet

To intense ture med masser af fede timer i sneen

Træning med fokus på en skadesfri, stærk og smidig krop

Udfordringer på pisten, i parken og off-piste

Afspil video

Snowboard - skills, leg og udfordringer

Oplev snowboard i bjergene – måske det tætteste du kan komme på at blive lykkelig. På hovedfaget vil vi gerne introducere dig til nye sider af snowboard, på pisten, i parken og i offpiste. Vi sørger for at du kommer i god form – gennem grundtræning og masser af snowboardrelateret balance/koordination. Vi tager på to skirejser til Østrig og Norge, hvor der er store muligheder for, at du vil befinde dig på toppen af et bjerg, at du trækker vejret dybt og kaster dig ud i nogle sving, der får alt andet i dit liv til at træde i baggrunden.

Citat - Gerlev idrætshøjskole
Jeg er kommet i bedre form og er blevet udfordret meget i parken. Det var mega fedt.
Marie Eithz
Snowboard Gerlev Idrætshøjskole

Inspiration fra gadeidræt

Snowboard, skateboard og trampolin – du introduceres til mange spændende træningsformer, hvis du vælger Snowboard som hovedfag på Gerlev. Undervisningen vil være opdelt i niveau, så du sammen med en lille gruppe bliver udfordret og udvikler dig. Vi træner dine grundlæggende færdigheder; styrke, balance, koordination, kondition, smidighed, faldøvelser og akrobatik.

Snowboard Gerlev Idrætshøjskole

Udfordringer i sneen

Uanset om du går med tanken om at prøve snowboard for første gang, eller du allerede er grebet af snowboarding, vil du med garanti blive bidt af stemningen og bevægelserne på Gerlev. På rejserne vil du få mulighed for at undervise dine holdkammerater og blive indført i hvilken pædagogik og metode, der er mest hensigtsmæssig og hvilke psykologiske mekanismer, der er på spil, når man skal lære at stå på snowboard.

Som en del af forløbet forholder vi os også til, hvad snowboardkulturen er for en størrelse. Hvad er den gode snowboarderstil, og har det noget med identitet at gøre? 

Mød underviserne:

Martin Kallesøe

For Martin har fysisk aktivitet altid været det foretrukne felt for selvudvikling. Det har også skabt en interesse for de spændende relationer, der opstår i det fysiske møde, når vi træner og leger med andre. I undervisningen lægger Martin stor fokus på at inkludere alle og udvikle eleverne på deres eget niveau.

Læs mere om Martin Kallesøe

Hvor går rejsen hen?

Vi er vilde med Norge og Østrigs fede off-piste, lækre dybsne og hyggelige hytter. På vores første rejseuge får du grundlæggende træning på snowboard med bremse- og svingteknikker, carving og tricks som hop, ollie, nose roll og tailriding. I vores anden rejseuge er du kommet i bedre form og træningen intensiveres omkring dybsne, off-piste-kørsel, hop og rails. 

Snowboard