Bliv
Elev
Besøg

Os

Familiegospel

Kort kursus

Ankomst 09/07/2023

Afrejse 15/07/2023

Gerlevs populære FamilieGospel er noget helt særligt. Vi skaber et fællesskab hvor der er plads til alle – og der er hav af sjove og udfordrende aktiviteter, for både børn og voksne. Det er en højskoleuge, for både børn og voksne, som byder på sang, leg, idræt, kreativitet og selvfølgelig fællesskab både i børnegrupper og på voksenmoduler – og for hele familien.

Familiegospel - Gerlev Idrætshøjskole

Alle mand skal med

På Familiegospel tager vi på en rejse, og i år går turen med Hermione (fra Harry Potter) og Emmet (fra Lego, the movie) til Gerlevs Mexico. Der er desværre noget, der ikke er som det skal være, og det kunne tyde på, at onde skurke er ude på at overtage magten over fantastiske Mexico. Derfor er der brug for hjælp, så skynd dig at tilmelde dig – der er brug for alle.

Gerlev Idrætshøjskole - Familiehøjskole

For børnene

Formiddag
Børnene deles i grupper efter alder. Der vil også være en ungdomsgruppe for dem, som er for store til at være små – og for cool til at være voksne. 

Eftermiddag
Hver eftermiddag er vi alle samlet i foredragssalen, hvor vi synger sammen, inden børn og voksne fortsætter hver for sig. Børnene kan vælge mellem fodbold, parkour, idræt og leg, kreativ værksted eller sang, dans og performance. De unge vælger enten band, idræt eller sang, dans og performance.

Sommergospel Gerlev Idrætshøjskole

og deres voksne

Gospel
For de voksne er der gospel. Masser af gospel! Der er workshops for dem, som elsker at synge i kor – og dem som vil lære om sangteknik – og for dem som har lyst til at synge solo – og meget mere.

Udover gospel
De voksne, som ikke har lyst til at synge, kan vælge idrætsmoduler både formiddag og  eftermiddag.

 

IMG 8501 | Gerlev Idrætshøjskole

Det sker om aftenen

Om aftenen vil I opleve en blanding af fællesarrangementer for hele familien, og aftener hvor børne og unge er for sig, mens de voksne kan opleve lærerkoncerter eller en gospelgudstjeneste. Onsdag er en fantastisk grillaften for alle i Gerlevs legepark, hvor der er mange muligheder for både leg og hygge.

SG skema uge 28 2023 | Gerlev Idrætshøjskole

Se dit skema

Download skemaet her. Modulerne er beskrevet på gospelnet.dk.

Mød underviserne:

Julie Hauge

Dette er en helstøbt og legende Gerlev uge, hvor vi tager på en uges spændende rejse ind i legen og fantasiens univers. En uge med et ekstremt stærkt fællesskab og med sjove, skæve og kreative oplevelser.

Hans Christian Jochimsen

Hans Christian opfandt SommerGospel i 2002, og har siden været kursusleder på 63 SommerGospel kurser. Hans Christian underviser på festivaler og workshops over hele Europa, og hans sange synges i mere end 30 lande. Til daglig er han dirigent for Copenhagen Gospel Voices og The Gospel Choir.

Sammen med Hans Christian underviser omkring 20 erfarne musikere og sangere. Læs om dem her.

Praktisk information

Priser

Voksen
4.975 DKK
Barn 12-17 år
3.575 DKK
Barn 4-11 år
3.075 DKK

Datoer

Ankomstdato
09/07/2023 kl. 15:30
Afrejsedato
15/07/2023 kl. 09:30

Andet

Familiegospel