Bliv
Elev
Besøg

Os

Forårssalon

Kort kursus

Ankomst 22/03/2023

Afrejse 22/03/2023

Byd foråret velkommen på Gerlev Idrætshøjskole. Denne aften vil stå på fællessang fra Højskolesangbogen, kaffe og kage og masser af gode snakke med nye mennesker og bekendte.

IMG 5804 | Gerlev Idrætshøjskole

Nu kommer fuglene igen og lyset vælter pludselig ind

Onsdag d. 22. marts åbner Gerlev Idrætshøjskole dørene for årets første salon med fællessang og gode samtaler. Forårssalonen er en del af de landsdækkende Syng, spis og snak arrangementer på højskoler, efterskoler og friskoler. 

Kom med til fællessang, kaffe og kage, optræden ved Gerlevs elevkor og samtaler på kryds og tværs – alt sammen i forårets tegn.

Alle kan være med. Ankomst i vores lobby, hvor dørene åbner kl. 19. Parkering er gratis.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Mød underviserne:

Louise Seloy Klok

Louise ser bevægelse som en fantastisk måde at udtrykke sig på. Helt uden ord kan dans føre os igennem stemninger og følelser og få os ned og mærke kroppen. Man kan næsten kun gå gladere ud i verden, efter man har danset.

Johanna Sophie Ewald

Med en legende, energisk og nysgerrig tilgang skaber Johanna et trygt undervisningsrum, der giver plads til at kunne glædes ved og mødes i musikken. Når der er skabt et sådant rum, er der mulighed for at sætte sig selv på spil og udfolde sig kreativt ved at finde på, at improvisere, at skabe og ikke mindst at mærke glæden ved at fejle sammen!

Praktisk information

Priser

Voksne
25 DKK
Barn/ung (til og med 16 år)
10 DKK

Tilmeldingsfrist d. 16. marts kl. 12.00.

Er du veganer eller har allergener, beder vi dig oplyse det ved tilmelding, så køkkenet kan tage højde for det.

Datoer

Ankomstdato
22/03/2023 kl. 19:30
Afrejsedato
22/03/2023 kl. 21:00

Andet

Forårssalon