Bliv
Elev
Besøg

Os

Gospel og højskole

Kort kursus

Ankomst 25/06/2023

Afrejse 01/07/2023

Gospel og højskole er et højskolekursus med sang for alle, som har lyst til at prøve kræfter med den meget livsbekræftende gospelmusik. Der er undervisningstilbud til alle – lige fra nybegyndere til erfarne korsangere, gospeldirigenter, solister, musikere og nodeanalfabeter. Eneste forudsætning for deltagelse er lysten til at være med. 

3W9A5145 | Gerlev Idrætshøjskole

Hundredvis af stemmer

Hvert år deltager 5-600 mennesker på Gerlevs SommerGospel-kurser. De deltager, fordi der er plads til alle og plads til at være den, du er.

Det er en uge med højskole og fællesskab. Så kom og syng med. Du vil ikke fortryde det.

Vælg en workshop
Har du lyst til at synge i gospelkor – eller prøve kræfter med sangteknik? Du kan også fordybe dig i ”Gospel, krop & sjæl” og afslutte hver eftermiddag i GospelOasen. Mulighederne er mange på Gospel og højskole. Det kan faktisk være svært at vælge.

Sommergospel Gerlev Idrætshøjskole

Sang fra morgenstunden

Hver morgen begynder med fælles morgensamling, hvor vi synger en sang fra Højskolesangbogen eller en gospelsang og lytter til et oplæg, inden opvarmning og fælleskor for alle deltagere. Herefter fortsætter formiddagen med det første valgfrie modul. I modulerne vil du opleve nogle af landets bedste undervisere, som sørger for masser af udfordringer til både begyndere og øvede.

Sommergospel Gerlev Idrætshøjskole

Eftermiddag med moduler

Efter en lækker frokost vælger du dit andet modul, som du fordyber dig i ugens løb.  Eftermiddagen fortsætter i GospelOasen, hvor Hans Christian Jochimsen er vært, og underviserne kommer på besøg på skift. Vi skal synge sammen, og der vil være mini-koncerter.

184A2264 | Gerlev Idrætshøjskole

Aften med musik

Aftenerne på Gospel og højskole  byder på lærerkoncert, GospelGudstjeneste, open mic, højskoleaften og festaften.

SG skema uge 26 2023 | Gerlev Idrætshøjskole

Se dit skema

Download skemaet her. Modulerne er beskrevet på gospelnet.dk.

Mød underviserne:

Julie Hauge

Oplev livsglæden og legen på Gerlev, i en uge med Gospel, foredrag og fællessang. Det er en unik oplevelse, hvor du bliver en del af et stærkt fællesskab, samtidig med højkvalitets undervisning.

Hans Christian Jochimsen

Hans Christian opfandt SommerGospel i 2002, og har siden været kursusleder på 63 SommerGospel kurser. Hans Christian underviser på festivaler og workshops over hele Europa, og hans sange synges i mere end 30 lande. Til daglig er han dirigent for Copenhagen Gospel Voices og The Gospel Choir.

Sammen med Hans Christian underviser omkring 20 erfarne musikere og sangere. Læs om dem her.

Praktisk information

Priser

3-personers værelse
4.575 DKK
Dobbeltværelse
4.975 DKK
Enkeltværelse
6.195 DKK
Sovesal
3.775 DKK
Telt eller campingvogn
3.575 DKK

Datoer

Ankomstdato
25/06/2023 kl. 13:30
Afrejsedato
01/07/2023 kl. 10:00

Andet

Gospel og højskole