Bliv
Elev
Besøg

Os

Grøntsagerne kommer

Kort kursus

Ankomst 29/03/2023

Afrejse 02/04/2023

Kom til Gerlev og få fire dage i vores økologiske køkkenhave! I løbet af ugen får vi både tid til at være i skolens grøntsagshave, drivhus og park, så frø, spire, plante og høste, og tage på inspirationsture til lokale områder. Vi lader os inspirere til, hvordan vi får mere glæde, dyrkningssikkerhed og succes  i vores egne haver.
IMG 1699 | Gerlev Idrætshøjskole

Succes med din grøntsagsdyrkning

“Grøntsagerne kommer” på Gerlev Idrætshøjskole er din mulighed for at sanse, smage, opleve og blive inspireret til dit haveliv. Der er både foredrag med inspiration til at spise og leve mere bæredygtigt, tid til at være i haven og lære om dyrkningen af grøntsager. Du får konkret viden om, hvordan du får succes med din grøntsagsdyrkning og du får masser af små planter med hjem til din egen have og drivhus.

francesco gallarotti ruQHpukrN7c unsplash kopi | Gerlev Idrætshøjskole

Inspiration til selvforsyning

Gerlev Idrætshøjskole har en høj grad af selvforsyning og anlægger et bredt bæredygtigt syn på højskole, hvor man bevæges, gror, smager og inspireres til et grønnere liv. Gerlev ønsker at inspirere vores elever og kursister til at leve mere bæredygtigt.

Livet på Gerlev Idrætshøjskole

En del af højskolelivet

Gerlev står for bevægelse, skøn natur og sund mad. Vores dygtige kokke sammensætter en lækker menu, og det er også muligt at vælge vegansk eller vegetarisk.

På kurset bor vi på en aktiv højskole sammen med 140 glade unge mennesker, og er med til morgen- og aftensamlinger med sang, motion og fællesskab.

Wellness i haven 1 scaled | Gerlev Idrætshøjskole

Eksempel på skema fra sidste år

Mød underviserne:

Frederik Ullerup

Frederik er forstander på Gerlev og kursusleder for de grønne kurser. I samarbejde med Helge tager han dig med ind i højskoleverdenen og Gerlevs grønne univers.

Helge Bülow

Helge er Gerlevs insekt- og grøntsagsavler. Han driver skolens store køkkenhave, hvor der bliver høstet alt fra spidskål og squash til forårsløg og jordbær, som bliver brugt i maden på højskolen. 

Helge har tidligere været forstander på den økologiske landbrugsskole og driftsleder på et forsøgsgartneri på Aarhus Universitet.  De sidste 10 år har han haft sit eget multifunktionelle gartneri med Marketgarden, høns, forarbejdning og salg til gourmetrestauranter.

Praktisk information

Priser

Dobbeltværelse
4.595 DKK
Enkeltværelse
5.650 DKK
Dagskursist
3.995 DKK

Hele kursusafgiften betales ved tilmelding.

Datoer

Ankomstdato
29/03/2023 kl. 13:00
Afrejsedato
02/04/2023 kl. 13:00

Andet

Grøntsagerne kommer