Bliv
Elev
Besøg

Os

Impro teater

Kort kursus

Ankomst 25/10/2023

Afrejse 29/10/2023

Her er en enestående mulighed for at lege med impro teater med Steen Haakon og Julie Hauge.

Det kræver ingen særlige forudsætninger eller erfaringer. De vigtigste ingredienser er lysten til at lege og evnen til at være nysgerrighed og nærværende.

Impro teater

Magiske øjeblikke i et trygt fællesskab

Tør du udfordre dig selv? Slippe kontrollen og sige ja til egne og andres ideer? Det er vildt at opleve hvordan en ide eller replik kan vokse til en storslået improviseret scene, fordi vi lytter til hinanden, og sammen skaber magiske øjeblikke i et trygt fællesskab, hvor alt kan lade sig gøre. Det er udfordrende og lærerigt, og ekstremt sjovt, frit og legende.

På kurset skærper du evnen til at lytte, være nærværende, slippe kontrollen og acceptere kaos.

Impro teater

Slip fantasien fri

Steen Haakon er en af Danmarks dygtigste inspiratorer og kan med sit store menneskelige register og behagelige gemyt, gøre sine elever fuldstændig trygge, så de kan slippe fantasien fri og lade intuitionen flyde uhæmmet og intuitionen råde.

Undervejs får du gode råd og feedback fra Steen og Julie, der hjælper dig til at “forløse” den intuition og lyst til at lege, som skal slippes ud i impro teater.

Steen er uddannet på statens teaterskole og har undervist i improvisation i mange sammenhænge – bl.a. på Scenekunstens Udviklingscenter.

Impro teater

Intuition og lyst til at lege

Det vigtigste er lysten til at lege og evnen til at være nærværende og lytte. Sammen skaber vi spændende og interessante historier, som skabes fordi vi siger ja.

Der er også en stor chance for at du igennem improvisation og teater opdager nye sider af dig selv. Det er vigtigt at sige ja til sig selv og sine egne ideer OG til sine medspillere og deres ideer.

Man skal ikke være bange for at fejle, for der er ikke noget der er ”rigtigt og forkert” i impro teater.

Impro teater kursus nyt kursus | Gerlev Idrætshøjskole

Se dit skema

Impro teater er et højskolekursus, og som det kan ses i skemaet, vil der også være andre spændende højskoleaktiviteter.

Mød underviserne:

Julie Hauge

Julie er højskolelærer på Gerlev og kursusleder: “Impro teater er et fantastisk kursus, hvor du får lov til at udfolde dine kreative sider i en meget legende og rummelig verden. Det er stedet hvor du slipper kontrollen, og griner meget – samtidig med at du bliver klogere på dig selv og de andre.”

Steen Haakon

Steen Haakon er uddannet på statens teaterskole og har undervist i improvisation i mange sammenhænge – bl.a. på Scenekunstens Udviklingscenter.

Praktisk information

Priser

Dobbeltværelse
3.995 DKK
Enkeltværelse
4.695 DKK
Dagskursist
3.595 DKK

Hele kursusafgiften betales ved tilmelding.

Værelserne er placeret i stueplan i tre små bygninger ved siden af hovedbygningen. Toilet og bad deles af fire værelser på samme måde som i et parcelhus.

Datoer

Ankomstdato
25/10/2023 kl. 16:00
Afrejsedato
29/10/2023 kl. 16:00

 

 

Andet

Impro teater