Bliv
Elev
Besøg

Os

Nytårsgospel

Kort kursus

Ankomst 28/12/2023

Afrejse 01/01/2024

NytårsGospel på Gerlev er et højskolekursus med sang for alle, som har lyst til at prøve kræfter med den meget livsbekræftende gospelmusik. Der er undervisningstilbud til alle – lige fra nybegyndere til erfarne korsangere, solister og nodeanalfabeter. Den eneste forudsætning for deltagelse er lysten til at være med!

Gospel Kursus Gerlev Idrætshøjskole

hold nytår på Gerlev

En af Danmarks bedste gospeldirigenter og sangskrivere, Hans Christian Jochimsen, har samlet et stærkt hold af undervisere, der sammen med kursusleder, Julie Hauge, vil sørge for en fantastisk højskoleuge med masser af gospel.

Der er masser af højskole, hygge og fællesskab på NytårsGospel. Så kom og syng med! Du vil ikke fortryde det.

Gospel for alle
På NytårsGospel kan du vælge mellem 10 forskellige workshops. Har du lyst til at synge i gospelkor, synge solo – eller prøve kræfter med sangteknik? Du kan også fordybe dig i din stemmes kraft i ”Kraftværk” eller komme tættere på at nå de høje toner i “Sangerkrop og stemme”. Mulighederne er mange. Det kan faktisk være svært at vælge.

Gospel Kursus Gerlev Idrætshøjskole

Fælleskor og workshops

Hver morgen er der morgensamling med sang fra højskolesangbogen og et spændende oplæg. Det afløses af fælleskor som fælles start på dagen. Derefter kan du vælge mellem flere forskellige workshops.

Efter en lækker frokost – tilberedt af Gerlevs dygtige køkkenpersonale – er der en workshop mere, som du fordyber dig i resten af dagen. I modulerne vil du opleve nogle af landets bedste undervisere, som vil sørge for masser af udfordringer til både begyndere og øvede.

Gospel Kursus Gerlev Idrætshøjskole

Skyd nytåret i gang

Sidst på eftermiddagen er Hans Christian Jochimsen vært i GospelOasen. Skiftende undervisere gæster Oasen, og programmet vil byde på koncertindslag, historiefortælling og mon ikke også, vi skal synge lidt…

Aftenerne på NytårsGospel byder på højskoleaften, lærerkoncert med nogle af Danmarks bedste gospelmusikere og -sangere. Og så skal vi selvfølgelig have et brag af en nytårsaften med dronningens nytårstale. Festmiddag. Kransekage. Champagne. Og masser af gospel!

Vælg dine workshops

Gospelkor (Modul 1)

184A2235 | Gerlev Idrætshøjskole

Undervisere: Colin Vassell (UK) & Stephen Nørrelykke


Elsker du bare at synge? Og har du lyst til at dykke ned i den mest livsbekræftende musik som findes? SÅ skal du synge med i gospelkoret i modul 1. Her er ingen krav om korerfaring - og du skal ikke kunne noder. Så kom og syng med!

Modul 1

Gospelsalmer & sangteknik

IMG 2014 2 | Gerlev Idrætshøjskole

Underviser: Claes Wegener


Claes har skrevet nye melodier til kendte salmetekster. Funky arrangementer man kan danse til - og smukke melodier som går lige i hjertet. På denne workshops arbejdes der i dybden med sangteknik mens de smukke salmer læres. 


Modul 1

Solist

IMG 1946 | Gerlev Idrætshøjskole

Underviser: Lene Nørrelykke


Har du altid haft lyst til at prøve at synge en solo? Eller er har du allerede erfaring med at synge solo? Så er dette hold for dig! Få redskaber til at afsøge nye grænser. Dette er DIN chance for at afprøve din stemme.


Modul 1 (max 15 deltagere)

Kraftværk

IMG 2695 | Gerlev Idrætshøjskole

Underviser: Nina Luna


Vores hjerne og krop arbejder sammen når vi synger, men det er ikke altid vi føler at vi har kontrollen over stemmen. Vi skal synge sammen som kor, og vil gennem samtale, øvelser og gode tricks, øve os i at optimere vores mentale ressourcer, når vi synger.


Modul 1

Teatersport

IMG 2043 | Gerlev Idrætshøjskole

Underviser: Julie Hauge Andersson


Her er muligheden for at afprøve dit improvisations og teater talent. Det kræver ingen særlige forudsætninger eller erfaringer med teater og improvisation, det vigtigste er lysten til at lege og udfordre dig selv. Det bliver sjovt – men du kommer også tæt på dig selv og de andre. 


Modul 1

Gospelkor (Modul 2)

IMG 2860 | Gerlev Idrætshøjskole

Underviser: Stefan Ægidius


Her er præsentation næsten unødvendig. Energi, glæde, begejstring, indlevelse og smukke ballader! I gospelkoret kan du støde på alle genrer indenfor gospelmusikken - og sammen med Stefan er du sikker på at få en skøn gospeloplevelse!

Modul 2

Tine's magical world of Gospel Music

IMG 8490 | Gerlev Idrætshøjskole

Undervisere: Tine Hamburger & Benjamin Jochimsen


Vi har givet en af vores mest populære undervisere dette modul... til at gøre lige præcis hvad hun vil! Tine er en meget kreativ og engergeret sangerinde, og hos hende kan alt ske. I skal synge, grine, fordybe jer i musikken på anderledes og overraskende måder. Kom med ind i Tines magiske gospel verden.


Modul 2

Solist: Syng med hjertet

IMG 2714 | Gerlev Idrætshøjskole

Underviser: Mette Risager


På denne workshop har du mulighed for at arbejde dybere ind i hjertet af din sang. Vi arbejder med teknikker, som giver mulighed for komme tættere på sangens kerne og budskab. Dette er et solisthold med fokus på fortolkning.


Modul 2 (max 15 deltagere)

Sangerkrop og stemme

IMG 1955 | Gerlev Idrætshøjskole

Underviser: Sarah Moshage


Bliver du nogle gange hæs? Er det svært at nå de højere toner? Når vores stemme danner lyd, sker det i et nøje koordineret samarbejde mellem mange forskellige muskler i kroppen. Ved at styrke dette samarbejde får vi skabt mere plads og bevægelsesfrihed til vores stemme, og dermed kommer vi tættere på at bruge vores stemmes fulde potentiale. 


Modul 2 (max 15 deltagere)

Idræt

IMG 2049 1 | Gerlev Idrætshøjskole

Underviser: Gerlev Idrætshøjskole


Deltagelse kræver ingen særlige forudsætninger. Det er for alle, der har lyst til at lege og blive udfordret. Vi lytter meget til jeres ønsker, og kan tilbyde både boldspil, mountainbike, leg, spil, crossfit, freesbegolf, parkour intro, dans og forskellige former for bevægelse.


Modul 2

Skema, NytårsGospel

Skema

Information om skema, undervisere og moduler opdateres løbende. Læs mere på gospelnet.dk.

Mød underviserne:

Hans Christian Jochimsen

Hans Christian er kendt som dirigent for bl.a. Copenhagen Gospel Voices, Århus Gospel Festival, The Gospel Choir og Opstand Gospel Choir. Hans undervisning er meget personlig og fuld af humor. Både som dirigent og sangskriver har Hans Christian høstet anerkendelse uden for landets grænser, og hans sange bruges i mere end 20 lande – bl.a. i Japan og i gospelmusikkens hjemland USA.

Praktisk information

Priser

Sovesal
3.495 DKK
3-mands værelse
3.995 DKK
Dobbeltværelse
4.495 DKK
Enkeltværelse
5.695 DKK

Datoer

Ankomstdato
28/12/2023 kl. 10:00
Afrejsedato
01/01/2024 kl. 11:30

Andet

Nytårsgospel