Bliv
Elev
Besøg

Os

Nytårsgospel

Kort kursus

Ankomst 28/12/2023

Afrejse 01/01/2024

NytårsGospel på Gerlev er et højskolekursus med sang for alle, som har lyst til at prøve kræfter med den meget livsbekræftende gospelmusik. Der er undervisningstilbud til alle – lige fra nybegyndere til erfarne korsangere, solister og nodeanalfabeter. Den eneste forudsætning for deltagelse er lysten til at være med!

Gospel Kursus Gerlev Idrætshøjskole

hold nytår på Gerlev

En af Danmarks bedste gospeldirigenter og sangskrivere, Hans Christian Jochimsen, har samlet et stærkt hold af undervisere, der sammen med kursusleder, Julie Hauge, vil sørge for en fantastisk højskoleuge med masser af gospel.

Der er masser af højskole, hygge og fællesskab på NytårsGospel. Så kom og syng med! Du vil ikke fortryde det.

Gospel Kursus Gerlev Idrætshøjskole

Fælleskor og workshops

Hver morgen er der morgensamling med sang fra højskolesangbogen og et spændende oplæg. Det afløses af fælleskor som fælles start på dagen. Derefter kan du vælge mellem flere forskellige workshops.

Efter en lækker frokost – tilberedt af Gerlevs dygtige køkkenpersonale – er der en workshop mere, som du fordyber dig i resten af dagen. I modulerne vil du opleve nogle af landets bedste undervisere, som vil sørge for masser af udfordringer til både begyndere og øvede.

Gospel Kursus Gerlev Idrætshøjskole

Skyd nytåret i gang

Sidst på eftermiddagen er Hans Christian Jochimsen vært i GospelOasen. Skiftende undervisere gæster Oasen, og programmet vil byde på koncertindslag, historiefortælling og mon ikke også, vi skal synge lidt…

Aftenerne på NytårsGospel byder på højskoleaften, lærerkoncert med nogle af Danmarks bedste gospelmusikere og -sangere. Og så skal vi selvfølgelig have et brag af en nytårsaften med dronningens nytårstale. Festmiddag. Kransekage. Champagne. Og masser af gospel!

Skema, NytårsGospel

Skema

Information om skema, undervisere og moduler opdateres løbende. Læs mere på gospelnet.dk.

Mød underviserne:

Julie Hauge

Julie er kursusleder, og vil gøre alt for at NytårsGospel bliver et rigtigt højskoleophold: “Oplev livsglæden og legen på Gerlev i fire dage med Gospel, fordrag og fællessang. Det er en unik oplevelse, hvor du bliver en del af et stærkt fællesskab samtidig med høj kvalitetes undervisning.”

Hans Christian Jochimsen

Hans Christian er kendt som dirigent for bl.a. Copenhagen Gospel Voices, Århus Gospel Festival, The Gospel Choir og Opstand Gospel Choir. Hans undervisning er meget personlig og fuld af humor. Både som dirigent og sangskriver har Hans Christian høstet anerkendelse uden for landets grænser, og hans sange bruges i mere end 20 lande – bl.a. i Japan og i gospelmusikkens hjemland USA.

Praktisk information

Priser

Sovesal
3.495 DKK
3-mands værelse
3.995 DKK
Dobbeltværelse
4.495 DKK
Enkeltværelse
5.695 DKK

Datoer

Ankomstdato
28/12/2023 kl. 10:00
Afrejsedato
01/01/2024 kl. 11:30

Andet

Nytårsgospel