Bliv
Elev
Besøg

Os

Pinse Beach

Kort kursus

Ankomst 25/05/2023

Afrejse 29/05/2023

Kom og nørd beachvolleyteknik- og taktik, og spil turneringer med os i fire hele dage. Gerlev Idrætshøjskole lægger an til et intensivt forløb, hvor beachvolley, højskolefællesskab, skøn natur og lækker sund mad bliver omdrejningspunkterne.

God opvarmnig til beachvolley

intensiv pinse i sandet

På Pinsebeach vil du arbejde intensivt med alle dele af dit beachvolley-spil. Der tages udgangspunkt i dit individuelle niveau og arbejdes målrettet med din teknik, fysik og taktiske forståelse af spillet. 

Mange af deltagerne ved, hvad de vil arbejde med, er trygge ved deres grundspil og har som mål at arbejde intensivt imod deltagelse i turneringer.

Det får du:

Personlig teknikudvikling
Større sikkerhed på beachbanen
Videofeedback
Teknisk, fysisk og taktisk træning 
Turneringsdeltagelse
Højskolefællesskab og hygge

3W9A0064 | Gerlev Idrætshøjskole

sådan går dagen

Undervisningen foregår på højskolens fire beachvolley- baner anlagt i læ for vind og vejr.
Du får konkrete, personlige keypoints,som bliver et af dine vigtigste værktøjer til udvikling. Der vil være tilbagevendende videofeedback, som dokumenterer din udvikling og skaber retning i træningen. Den faste træning kombineres med turneringer, så teknik og læring fra træningen testes i praksis.

Når vi ikke arbejder på banerne samles vi til fælles aktiviteter, inspireres ved morgensamlingerne og lader op med den gode mad fra køkkenholdet, der står klar med god forplejning.

Mød underviserne:

Anders Boye

Beachvolley er et naturligt socialt pejlemærke på Gerlev – det kan samle alle og udfordre alle. Træningerne udløser smil, godt med sved, leg og udfordrende konkurrence. Spillet er den perfekte kombination af holdleg, teknik, kropskontrol og fysiske udfordringer.

Praktisk information

Priser

3-personers værelse
3.425 DKK
Dobbeltværelse
3.725 DKK
Enkeltværelse
4.895 DKK
Sovesal
2.695 DKK

Datoer

Ankomstdato
25/05/2023 kl. 16:00
Afrejsedato
29/05/2023 kl. 16:00

Andet

Pinse Beach