Bliv
Elev
Besøg

Os

Sommergospel

Kort kursus

Ankomst 02/07/2023

Afrejse 08/07/2023

SommerGospel er et højskolekursus med sang for alle, som har lyst til at prøve kræfter med den meget livsbekræftende gospelmusik. Der er undervisningstilbud til alle – lige fra nybegyndere til erfarne korsangere, gospeldirigenter, solister, musikere og nodeanalfabeter. Eneste forudsætning for deltagelse er lysten til at være med. 

International Gospel - Gerlev Idrætshøjskole

Hundredevis af stemmer

Hvert år deltager 5-600 mennesker på Gerlevs SommerGospel-kurser. De deltager, fordi der er plads til alle og plads til at være den, du er.

Det er en uge med højskole og fællesskab. Så kom og syng med. Du vil ikke fortryde det.

Vælg en workshop
Har du lyst til at synge i gospelkor – eller prøve kræfter med sangteknik? Du kan også fordybe dig i ”Gospel, krop & sjæl” og afslutte hver eftermiddag i GospelOasen. Mulighederne er mange på SommerGospel. Det kan faktisk være svært at vælge.

Sommergospel Gerlev Idrætshøjskole

Sang fra morgenstunden

Hver morgen begynder med fælles morgensamling, hvor vi synger en sang fra Højskolesangbogen eller en gospelsang og lytter til et oplæg, inden opvarmning og fælleskor for alle deltagere. Herefter fortsætter formiddagen med det første valgfrie modul.

Sommergospel Gerlev Idrætshøjskole

Eftermiddag med moduler

Efter en lækker frokost vælger du dit andet og tredje modul, som du fordyber dig i ugens løb. I modulerne vil du opleve nogle af landets bedste undervisere, som sørger for masser af udfordringer til både begyndere og øvede.

184A2264 | Gerlev Idrætshøjskole

Aften med musik

Aftenerne på SommerGospel  byder på lærerkoncert, GospelGudstjeneste, open mic, højskoleaften og festaften.

SG skema uge 27 2023 | Gerlev Idrætshøjskole

Se dit skema

Download skemaet her. Modulerne er beskrevet på gospelnet.dk.

Mød underviserne:

Julie Hauge

Oplev livsglæden og legen på Gerlev, i en uge med Gospel, foredrag og fællessang. Det er en unik oplevelse, hvor du bliver en del af et stærkt fællesskab, samtidig med højkvalitets undervisning.

Hans Christian Jochimsen

Hans Christian opfandt SommerGospel i 2002, og har siden været kursusleder på 63 SommerGospel kurser. Hans Christian underviser på festivaler og workshops over hele Europa, og hans sange synges i mere end 30 lande. Til daglig er han dirigent for Copenhagen Gospel Voices og The Gospel Choir.

Sammen med Hans Christian underviser omkring 20 erfarne musikere og sangere. Læs om dem her.

Praktisk information

Priser

3-personers værelse
4.575 DKK
Dobbeltværelse
4.975 DKK
Sovesal
3.775 DKK
Telt eller campingvogn
3.575 DKK

Datoer

Ankomstdato
02/07/2023 kl. 13:30
Afrejsedato
08/07/2023 kl. 10:00

Andet

Sommergospel