Bliv
Elev
Besøg

Os

Sommergospel

Kort kursus

Ankomst 03/07/2022

Afrejse 09/07/2022

SommerGospel på Gerlev er et højskolekursus med sang for alle, som har lyst til at prøve kræfter med den meget livsbekræftende gospelmusik. Der er undervisningstilbud til alle – lige fra nybegyndere til erfarne korsangere, gospeldirigenter, solister, musikere og nodeanalfabeter. Eneste forudsætning for deltagelse er lysten til at være med. 

International Gospel - Gerlev Idrætshøjskole

Hundredevis af stemmer

Hvert år deltager 5-600 mennesker på Gerlevs SommerGospel-kurser. De deltager, fordi der er plads til alle og plads til at være den, du er.

Det er en uge med højskole og fællesskab. Så kom og syng med. Du vil ikke fortryde det.

Vælg en workshop
På SommerGospel kan du vælge mellem mange forskellige workshops. Du kan synge i gospelkor, vælge solistmoduler, udvikle din rytmiske bevidsthed med STOMP og meget andet.

Sommergospel Gerlev Idrætshøjskole

Sang fra morgenstunden

Hver morgen begynder med fælles morgensamling, hvor vi synger en sang fra Højskolesangbogen eller en gospelsang og lytter til et oplæg, inden opvarmning og fælleskor for alle deltagere. Formiddagen tilbringer vi fælles med korsang og unplugged solokoncerter.

 

Sommergospel Gerlev Idrætshøjskole

Eftermiddag med moduler


Efter en lækker frokost vælger du to moduler, som du fordyber dig i ugens løb. I modulerne vil du opleve nogle af landets bedste undervisere, som sørger for masser af udfordringer til både begyndere og øvede.

184A2264 | Gerlev Idrætshøjskole

Aften med musik

Aftenerne på SommerGospel  byder på lærerkoncert, GospelGudstjeneste, GospelJam, højskoleaften og festaften.

sommergospel 2022 | Gerlev Idrætshøjskole

Skema

Hver morgen er der morgensamling, med sang fra højskolesangbogen og et spændende oplæg, og derefter fælleskor som fælles start på dagen. Derefter kan du vælge mellem flere forskellige workshops. Du kan synge i gospelkor, synge solo, udvikle din rytmiske bevisthed med STOMP.

Efter en lækker frokost – tilberedt af Gerlevs dygtige køkkenpersonale – vælger du 2 moduler mere, som du kan fordyber dig i resten af ugen. I modulerne vil du opleve nogle af landets bedste undervisere, som vil sørge for masser af udfordringer til både begyndere og øvede.

Aftenerne på SommerGospel byder på højskoleaften, lærerkoncert, GospelGudstjeneste, GospelJam og festaften.
Hvert år deltager 5-600 mennesker på vores sommergospelkurser. De deltager, fordi der er plads til alle på SommerGospel! Plads til at være den man er.

Der er masser af højskole, hygge og fællesskab på et SommerGospel kursus. Så kom og syng med! Du vil ikke fortryde det.
En af Danmarks bedste Gospel dirigenter og sangskriver Hans Christian Jochimsen har samlet et virkelig stærkt hold af undervisere, der sammen med Julie Hauge vil sørge for en fantastisk Højskole uge med masser af Gospel.

Mød underviserne:

Julie Hauge

Oplev livsglæden og legen på Gerlev, i en uge med Gospel, fordrag og fællessang. Det er en unik oplevelse, hvor du bliver en del af et stærkt fællesskab, samtidig med høj kvalitets undervisning.

Hans Christian Jochimsen

Mange kender Hans Christian som dirigent for bl.a. Copenhagen Gospel Voices, Århus Gospel Festival, The Gospel Choir, Opstand Gospel Choir + adskillige workshops i Danmark og udlandet. Hans undervisning er meget personlig og fuld af humor. Både som dirigent og sangskriver har Hans Christian høstet anerkendelse uden for landets grænser, og hans sange bruges i mere end 20 lande – bl.a. i Japan og i gospelmusikkens hjemland USA. Sammen med Hans Christian underviser omkring 20 erfarne musikere og sangere. Læs om dem her.

Praktisk information

Priser

Sovesal
3.595 DKK
Dobbeltværelse
4.595 DKK
3-mands værelse
4.350 DKK
Enkeltværelse
5.895 DKK
Telt eller campingvogn
3.395 DKK

Datoer

Ankomstdato
03/07/2022 kl. 13:30
Afrejsedato
09/07/2022 kl. 10:00

Andet

legearrangement Forespørgsel

Fyld ind formularen nedenunder med dine informationer.
Du kan forvente svar på din henvendelse indenfor 48 timer