Bliv
Elev
Besøg

Os

Vintersalon

Kort kursus

Ankomst 29/11/2022

Afrejse 29/11/2022

Kom ind i varmen og byd vinteren velkommen på Gerlev Idrætshøjskole. Denne aften vil stå på fællessang fra Højskolesangbogen i skolens foredragssal, gløgg og æbleskiver og optræden af skolens elevkor.

IMG 2088 | Gerlev Idrætshøjskole

Jul og fællessang

Vi nærmer os december og julesangene får lov at snige sig med ind over aftenens repetoire. Skolens elevkor vil optræde med et par sange for os, imens vi nyder æbleskiver og en kop gløgg eller kaffe.

Derefter vil vi sammen gå ned i vores Bevægelseshus og lege et par Gerlevske julelege og danse en nissepolka med violinspil fra vores musiklærer. Alle kan være med. Ankomst i vores lobby og dørene til salen åbner kl 19. Parkering er gratis.

Mød underviserne:

Louise Seloy Klok

Louise er underviser på Gerlev og vært for vintersalonen. Hun vil tage godt imod jer og sætte gang i musikken sammen med vores musiklærer, Johanna.

Johanna Sophie Ewald

Med en legende, energisk og nysgerrig tilgang skaber Johanna et trygt rum, der giver plads til at kunne glædes ved og mødes i musikken. Det er svært at være andet end i nuet, når man synger sammen eller spiller musik – det er det, der er magien!

Praktisk information

Priser

Voksne
40 DKK
Barn/unge (til og med 16 år)
20 DKK

Tilmeldingsfrist d. 22. november kl. 12.00.

Er du veganer eller har allergener, beder vi dig oplyse det ved tilmelding, så køkkenet kan tage højde for det.

Datoer

Ankomstdato
29/11/2022 kl. 19:30
Afrejsedato
29/11/2022 kl. 21:00

Andet

Vintersalon