LEDIGE STILLINGER

Kommunikations- og engagementchef

Er du ambitiøs, har en høj faglig barre og brænder du for at skabe forandring og bevægelse? Har du ledererfaring indenfor kommunikation og fundraising og kan stadig lide selv at producere tekster, pressemeddelelser mm – så er du måske vores nye kommunikations- og engagementschef. Som chef på Gerlev indgår du i ledergruppen og bliver ’spillende træner’ for et lille team i den nuværende kommunikationsafdeling.

Læs mere her

________________________________________

Praktikant til strategisk og praktisk all-round kommunikation

Er du skarp til levende og visuel formidling? Kan du fange det gode foto og lave et SoMe opslag der fænger? Kan du tænke strategisk og udvikle digitale indholdsstrategier? Tænder du på brand og design – og sammenhængen imellem? Vi søger løbende praktikanter til vores kommunikationsteam – måske er det dig.

Læs mere her

________________________________________

Praktikant til strategisk og praktisk arbejde med video

Elsker du at filme og redigere? Kan du lide at fortælle gode historier, og kan du tænke en fortælling både visuelt og kreativt? Er du produktiv, struktureret og selvstændig? Vil du være med til at fremme bevægelse, glæde og fællesskab? Vi søger løbende praktikanter til vores kommunikationsteam – måske er det dig.

Læs mere her

X