Luk op for julehyggen: Nutella á la Gerlev

De siger vejen til hjertet går gennem maven. Og Gerlevs køkken har en helt særlig plads i mange hjerter! Hvis du har gået på Gerlev, er der en rigtig stor chance for, at du har oplevet en lille portion kærlighed på glas. Nutella á la Gerlev er utrolig simpel og nem at lave, og så er det den perfekte forkælelse til morgenbordet i julen. 

Giver ca. 4-5 dl.

Det skal du bruge:

2 pasteuriserede helæg

110 g. sukker

1 tsk. Vanillesukker

20 g. kakao

70 g. smør

110 g. palmin

Sådan gør du:

Smør og palmin smeltes. 

Æg og sukker piskes hvidt og luftigt.

Vanillesukker og kakao tilsættes æggemassen.

Smør og palmin tilsættes langsomt og det hele røres godt sammen. 

Nutellaen hældes på glas og opbevares på køl.

Prøv evt. at lave din egen version ved at tilføje lidt revet appelsinskal, lakridspulver eller finthakkede ristede hasselnødder. 

 

Hvis du savner maden og hyggen på Gerlev kan du få et lille skud højskole i sommerferien 2021, hvor vi igen åbner op for vores korte kurser. Tilmeldingen er netop åbnet op. Læs mere her.