UNDERVISER:

ANNA EILEEN NGUYEN JØRGENSEN

Anna Eileen aka Groovy er en alsidig danser med fødder og hjerte i kulturen. Hun lever og ånder for dansen med fokus på det sociale og den indre rejse dansen iscenesætter.

Anna har altid danset og med en far som trommeslager har rytme og musik fået en helt speciel plads i hendes undervisning. Annas undervisning tager udgangspunkt i at finde sig selv I dansen, ikke at se ud på en bestemt måde. Det er vigtigt at føle musikken, mærke glæden den skaber og fællesskabet der opstår når man danser med andre.

For Anna er det vigtigt at også arbejde med den kultur og historie der knytter sig til de dansestiler man arbejder med. Anna er et omvandrende leksikon inden for historien og kulturen omkring Hip Hop og House Dans og sammen med sin mand har hun organisationen 2Groove, som arbejder for at fremme Hip Hop kulturen både herhjemme i Danmark og internationalt.

Baggrund:
I 2004/2005 tog hun som 16 årig Stepz danseuddannelse, hvorefter hun som 19 årig rejste til New York og videreuddannede sig på bl.a. BDC. Hun har igennem mange år rejst og boet forskellige steder i verden for at lære, træne og tilegne sig viden omkring dans og kulturen bagom, heriblandt Frankrig, Sverige, Brasilien, og sidst Vietnam.

Anna har siden 2008 undervist i Hip Hop, House Dans, Breaking (Breakdance), Floor Work og party/social dances.Hun arbejder og danser professionelt på tværs af landegrænser med scenekunst og som initiativtager og organisator på mange forskellige projekter og events.

Anna har også turneret som danser og performer i Sverige, Frankrig, Brasilien og Danmark og har sidst været aktuel i sin egen interaktive danseforestilling ”Back Into Time” som hun og 2 andre dansere turnerede med på folkeskoler i efteråret 2020.
Hun har optrådt for og med forskellige artister heriblandt ”The Sugar Hill Gang”, ”Big Daddy Kane” ”Nastasja”, ”Addis AbabaBand”. Hun deltager stadigt i dancebattles rundt omkring i verden og har selv vundet mere end 25 battles. I tillæg inviteres hun regelmæssigt til events for at dømme battles og konkurrencer.

Underviser

Dans(hovedfag)
Breaking (sidefag)
[fontawesome icon=”fa-envelope”]   anna@gerlev.dk

sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.

LÆS MERE
gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.

MØD DEM HER
gerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV

Udfyld skemaet
– det er så let som 1, 2, 3.

TILMELD