FORSTANDER:

FINN BERGGREN

Finn Berggren er inkarneret højskolemenneske. Han har været både elev, lærer og nu forstander på Gerlev. Finn er også direktøren bag mange af Gerlevs mange knopskydninger som de internationale samarbejder og Gerlev Legepark. Finn er en ildsjæl, der vil sætte Gerlev på verdenskortet.

Fra Gerlev til verden

Finn er om nogen foregangsmand og talerør for højskolen og idrættens fantastiske muligheder. I Danmark, men i særdeleshed også uden for landets grænser, hvor han udbreder budskabet om Gerlev. Han er et kendt ansigt i universitetsverden i Polen, Tjekkiet, Sydkorea, Indien og ikke mindst i Kina, hvor ikke mindre end 12 universiteter har en særlig samarbejdsaftale med Gerlev Idrætshøjskole.

Det er derfor også helt naturligt, at Finn er hovedansvarlig underviser på Gerlevs internationale lederuddannelse. Selvom Finn rejser jorden rundt, er han også en stor del af hverdagen på Gerlev – han er nemlig vild med den energi 100 højskoleelever kan generere sammen!

Baggrund

Finn Berggren har været forstander på Gerlev Idrætshøjskole siden 2002 og leder af Gerlev Legepark siden 2010. Derudover er han formand for Gerlev Prisen og Jørn Møllers Legepris. Han er leder af Gerlev – The European Center for Traditional Sports and Games udnævnt af den internationale idrætsorganisation TAFISA.

Han er også projektansvarlig for Byens Leg med fondsstøtte af Nordea Fonden og for LEGESKIBET med fondsstøtte af Lauritzen Fonden. Ved siden at jobbet som forstander er Finn bl.a. international foredragsholder og formand for den internationale organisation Cross Culture Projekt Association/Open Fun Football School. Finns internationale engagement er også synlig gennem bestyrelsesarbejde i HEPA Europa, der er grundlagt på Gerlev Idrætshøjskole.


Forstander

Lederuddannelse
International lederuddannelse – International Sport for all Leaders
Idrætspolitik
Sundhedsstrategier i relation til fysisk aktivitet
Turisme og Fysisk Aktivitet

   finnberggren@gerlev.dk

sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.gerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV

Udfyld skemaet
– det er så let som 1, 2, 3.