UNDERVISER:

JO KYRRE SKOGSTAD

Jo Kyrre elsker at gå på arbejde. Og hans motivation ligger i at rykke ved elevernes ståsted, skubbe dem i nye retninger og skabe refleksion og dygtiggørelse i og gennem idrætten.

Undervisning med ambitioner
I Jo Kyrre oplever man en lærer med ambitioner – både i forhold til egen undervisning og på vegne af eleverne. At sætte sig mål og at arbejde målrettet over tid for at opnå både kropslige og mentale kompetencer ligger som en grundlæggende komponent i Jo Kyrres undervisning.

Der er et stærkt fokus i Jo Kyrres undervisning på, at idræt skal have et socialt fokus. Han mener, at det er i mødet mellem mennesker, at vi finder medspil og modspil, kanter der kan slibes ned og personligheder der kan udvikles.

Hvad enten det gælder undervisning i beachvolley, outdoor-fag eller FreeSkiing er glæden ved at kunne bruge naturen også for ham en vigtig drivkraft og en medspiller (og nogle gange modspiller!) i de udfordringer eleverne møder og skal lære at forholde sig til.

Gennem de sidste 15 år har Jo Kyrre været med til at præge udviklingen inden for outdoor/friluftsliv på Gerlev. Jo Kyrre har også siden 2005 været hovedunderviser for volleyball og har siden 2008 også været hovedkraften bag udviklingen og etableringen af et nyt beachvolley-hovedfag på Gerlev.

Baggrund

Jo Kyrre er uddannet Cand. Mag med Idræt/friluftsliv og mediekundskab som fagområder og uddannet fotograf fra KPP-uddannelsen. Jo Kyrre er også certificeret skiinstruktør og telemarksinstruktør fra Den norske Skiskole og skitræner B fra Norges Idrætsforbund.

Underviser

Outdoor (hovedfag)
Beachvolley (hovedfag)
Free Skiing (hovedfag)
Volleyball
Teaching games

jokyrre@gerlev.dk

sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.

LÆS MERE
gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.

MØD DEM HER
gerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV

Udfyld skemaet
– det er så let som 1, 2, 3.

TILMELD