VISEFORSTANDER:

JULIE HAUGE

Julie er det levende bevis for, at man kan være med helt i toppen i idræt uden at opgive det legende. Julie har altid været og er stadig vild med det meste idræt. Foruden at være tidligere fodboldlandsholdsspiller har Julie udviklet sit bevægelsestalent i bl.a. snowboard, beachvolley og surf/windsurfing.

Når solen skinner er hun den første på beachvolleybanen. Og når det blæser pakker hun surfbræt og solbriller og flyver på havet.

Tillid og interesse
Julie udfordrer også eleverne på det eksistentielle og filosofiske både i studiefag og i skolens dagligliv – og med indstillingen til altid at møde eleverne med tillid og interesse.

Desuden besidder Julie et aldrig svigtende mod på at gå på scenen (som Hendes Majestæt Dronningen, Michael Jackson, siamesisk tvilling og mange flere) – så Julie en af de lærere, som du aldrig glemmer.

Udover en stor passion for fodbold og idræt er Julie også meget optaget af filosofi, teatersport/impro og argentinsk tango.

Baggrund

Julie Hauge er uddannet folkeskolelærer og har været ansat på Gerlev Idrætshøjskole siden 1999. Hun har desuden fulgt moduler i filosofi ved Aalborg Universitet, og været på flere kurser med teatersport og impro.

Julie er tidligere landsholdsspiller i fodbold og har over 400 elitedivisionskampe, 14 landskampe 2 nordiske mesterskaber med Fortuna Hjørring samt 6 danske mesterskaber med Fortuna Hjørring og OB bag sig.

Derfor er det naturligt, at Julie er B-licens fodboldtræner og amtsinstruktør i fodbold. Desuden er hun uddannet snowboardinstruktør fra Den østrigske skiskole.

I øvrigt har Julie været adskillige gange i Brasilien for at surfe eller spille futevolei – og hun var den første, der tog spillet med til Danmark.

Underviser

Fodbold (hovedfag)
Snowboard (hovedfag)
Windsurfing (sidefag)
Filosofi
Teatersport
juliehauge@gerlev.dk