VICEFORSTANDER & UNDERVISER:

LARS MOGENSEN

Lars Mogensen har ifølge ham selv verdens bedste job – nemlig at arbejde med motiverede unge menneskers udvikling. Som dedikeret underviser følger han devisen om, at den der gør tingene også er den, der får kvalifikationerne.

Idræt der rykker ved mennesket – udenpå og indeni
Som underviser siden 1993 og viceforstander siden 2007 på Gerlev er Lars Mogensen inkarneret idrætshøjskolemenneske.

For ham er krop og idræt for alvor interessant, når refleksionen kommer med – både på hovedfagene basketball og idrætsakademiet, hvor hans undervisning krydres med spørgsmål, der får deltagerne til at tænke en ekstra gang.

Lars Mogensen brænder særligt for det læringspotentiale, som opstår, når idrætten udfordrer deltagerne både fysisk og mentalt. For ham er det de små, store øjeblikke, hvor den enkelte elev eller et hold erfarer, at idrætten og undervisningen kan udvikle en som menneske, der for alvor rykker.

Gerlevs viceforstander er da heller ikke bange for at dele sine holdninger til livet, idrætten, unge mennesker eller højskolens muligheder.

Som idrætsmenneske nyder Lars Mogensen at deltage fysisk i basket, beachvolley, 1/10 ironman, maratonløb, telemarkski og havkajak – både med eleverne og i fritiden.

BAGGRUND

Lars Mogensen besidder kandidatuddannelsen i general pædagogik fra Danmarks Pædagogiske Universitet samt pædagogisk diplomuddannelse i Idræt fra Københavns Universitet. Derudover er han uddannet fysioterapeut fra Odense Fysioterapeutskole.

Lars Mogensen har desuden været basketballunderviser på DGI’s instruktørkurser siden 1986 samt havkajakvejleder for Havkajaksamrådet siden 2001.


Viceforstander & underviser

Basketball (hovedfag)
Idrætsakademi (hovedfag)
Krop og Massage
Personlig Udvikling 

  larsmogensen@gerlev.dk

sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.gerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV

Udfyld skemaet
– det er så let som 1, 2, 3.X