UNDERVISER:

LARS STUDS

Lars Studs brænder for at have med mennesker at gøre. En af hans største glæder som højskolelærer er at prøve at komme ud i krogene med sine kreative fag og forsøge at finde nye vinkler for formidlingen af billedkunst og musik – han vil finde nøglen til den enkeltes æstetiske rum.

Glæden ved at give det kreative videre
Studs har altid arbejdet med mennesker på en eller anden måde. Det har været alt fra børn til voksne, fra udviklingshæmmede til de, ifølge ham, mest velfungerende og sunde, unge mennesker: højskoleeleverne!

Han er Gerlevs kreative ildsjæl. Og hans musikkarriere startede allerede, da han som seksårig begyndte at spille violin og senere slagtøj. Han fortsatte i Tivoligarden og senere blev det ud over den klassiske musik mere rockmusikken, som han spillede på både danske og udenlandske scener.

Glæden ved at spille sammen og være til stede i musikken, elsker han at prøve at give videre. Og det samme gælder den kreative glæde ved at skabe billedkunst. Hvilke virkemidler og tricks kan man bruge? Hvis du spørger Studs, er det så mange som muligt!

Studs er desuden flittig med sit kamera på Gerlev, hvor han dokumenterer hverdagen og festlighederne til glæde for både nuværende og tidligere elever.

Baggrund

Studs har været ansat på Gerlev siden 2009. Han er uddannet i finsk og retorik ved Københavns Universitet samt socialpædagog ved Danmarks Pædagogiske Universitet.

Han har desuden en ph.d. i musikpædagogik og specialpædagogik. Og så har han gennem mange år været professionel musiker, bl.a. i Frank Zappa Live Event. Han er i øvrigt også billedkunstner med udstillinger samt bladtegner.


Underviser

Travel and Move
Billedkunst
Musik
Litteratur
Kor
Fotofag
Videofilm
Fællesidræt

   studs@gerlev.dk

sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.gerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV

Udfyld skemaet
– det er så let som 1, 2, 3.X