UNDERVISER:

MADS FOGH

Mads elsker først og fremmest, sammen med andre, at opleve de fantastiske ting naturen kan give os – større sug og følelse af liv er svær at finde bedre andre steder!

Med opøvelse af kompetencer opnås mulighed for at få unikke oplevelser i naturen hvor Mads samtidig føler sig udfordret fysisk som psykisk. Efterhånden har Mads fundet ud af, at det også er helt vildt fedt, at give andre indblik i denne verden. Dette nyder vi godt af på Gerlev idrætshøjskole når eleverne kastes ud i vidt forskellige aktiviteter og udfordringer.

Det psykiske perspektiv af undervisningen og højskoleopholdet har Mads fordybet sig i teoretisk gennem sin uddannelse indenfor psykologien, hvor han specielt er optaget af fællesskabets betydning for den enkeltes udvikling.

Når Mads har fri dyrker han alt fra bouldering i den lokale klatrehal, mtb cykling i de danske skove til isklatring, bjergbestigning og foskajak langt fra Gerlevs trygge rammer.

Baggrund

Mads Fogh er udannet cand. scient i idræt, med tilvalgsfag i psykologi ved Københavns Universitet. Hertil kommer en bachelor i friluftsliv fra Høgskolen i Telemark og Høgskolen i Sogn og Fjordane. Desuden er Mads  uddannet instruktør indenfor havkajak, klatring, kano, foskajak og glacier.

Outdoor (hovedfag)
Free Skiing (hovedfag)
Outdoor og klatring (hovedfag)

mads@gerlev.dk