UNDERVISER:

MADS GRAVHOLT

Mads Gravholt motiveres meget af at overvære, og bidrage til den menneskelige udvikling gennem krop og sind. På den ene side de kropslige udfoldelser, hvor idrætten, konkurrencen og legen kan afdække hidtil uopdagede ressourcer, og på den anden side den skærpelse af tanker og refleksioner til omverdenen, som et højskoleophold på Gerlev kan skabe rammerne omkring.

Når han ikke slår sine folder på Gerlev, elsker han at udfordre kroppen på forskellige scener. Ikke overraskende bliver der trænet en del CrossFit, og dette suppleres af diverse boldsport, mountainbike- og trailløb i skoven, jagt om efteråret og ski i vinterhalvåret.

Baggrund
Mads har en kandidatuddannelse i Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet, og ansat på Gerlev Idrætshøjskole siden august 2017. Er uddannet CrossFit-instruktør fra CrossFit Copenhagen, og har arbejdet med styrketræning og sundhed siden 2009.

Han er tidligere højskoleelev fra Oure Idrætshøjskoles skilinje (2006), og er derigennem uddannet skiinstruktør (Den Danske Skiskole). Det medførte sidenhen en ansættelse som højskolelærer, og er nu blevet en levevej.


Underviser

CrossFit (hovedfag)

madsgravholt@gerlev.dk

sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.gerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV

Udfyld skemaet
– det er så let som 1, 2, 3.X