UNDERVISER:

MARTIN LYKKEGAARD

Martin Lykkegaard er optaget af, hvordan vi som mennesker dannes af idræt – hvordan vi kan forstå os selv og vores kultur gennem idrættens fantastiske univers. Og særligt kampsporten er hans store passion.

Kunsten ved kampen
Martin ynder at lege og danse, men tættest på hans hjerte er de kampe, hvor der kæmpes hårdt, og hvor man overskrider sig selv, fysisk som mentalt, samtidig med, at det foregår med fairplay og respekt for modparten.

Ved siden af sit arbejde på Gerlev, arbejder Martin som ekstern lektor på Institut for Idræt og Biomekanik ved Syddansk Universitet – og denne vekselviskning mellem det formelle uddannelsessystem og højskolen, kommer ifølge ham selv højskoleeleverne til gode.

Martin mener, at man lærer ved at handle, og han brænder for at bringe alle højskoleelever videre – personligt, socialt og uddannelsesmæssigt!

Baggrund

Martin har kandidatuddannelsen i generel pædagogik fra Danmarks Pædagogiske Universitet samt pædagogisk diplomuddannelse i Idræt fra Københavns Universitet. Derudover er han uddannet lærer fra Hjørring Seminarium.

Desuden har han 10 års erfaring fra det danske judolandshold, og han er tidligere juniorlandstræner i judo.


Underviser

Idrætsakademi (hovedfag)
Kampsport (sidefag)
Kampen om kroppen
Aktuel debat

  martin@gerlev.dk

sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.gerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV

Udfyld skemaet
– det er så let som 1, 2, 3.X