UNDERVISER:

MARTIN KALLESØE

For Martin har fysisk aktivitet altid været det foretrukne felt for selvudvikling. Det har også skabt en interesse for de spændende relationer der opstår i det fysiske møde når vi træner og leger med andre. I undervisningen lægger Martin stor fokus på at inkludere alle og udvikle eleverne på deres eget niveau.

Kroppen, eventyret og kreativiteten.
Martin ser kroppen som et del af selvet, der sætter os i stand til at møde den fysiske verden – en stærk og velfungerende krop udvider vores muligheder.
Eventyret i det at være på opdagelse med nye bevægelser giver adgang til nye steder – et redskab til også at udvide sit syn på sig selv og på verden.
Når Martin underviser eleverne I at tænke kreativt lærer de at se muligheder for træning og fysisk aktivitet overalt og at mennesker på vores vej er en potentiel kilde til læring.

 

Baggrund

Martin er en af pionererne i parkour og var en af de allerførste der begyndte at træne og undervise i Danmark – han startede helt tilbage i 2003. I perioden 2005-2007 var han med i Team Jiyo og vandt underholdningsprogrammet Scenen er Din på TV2 i 2006. Derefter startede han parkour op på Gerlev og han også en af designerne af vores fantastiske parkourpark – den første i verden da den blev opført i 2007. Med afsæt i alt det positive parkour på Gerlev bragte med sig har han ved siden af lærerjobbet også skabt firmaet Street Movement, der kort sagt er parkour konsulenter ift undervisning, design af parkour parker og meget mere. Martin er endvidere at finde i rulleteksterne på en del danske film og tv-serier, da han også har været en eftertragtet stuntman – og medvirket bl.a. i “Forbrydelsen”, “Anna Phil” og “Livvagterne”.

Underviser

Parkour (hovedfag)
Snowboard (hovedfag)

[fontawesome icon=”fa-envelope”]   kallesoe@gerlev.dk

sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.

LÆS MERE
gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.

MØD DEM HER
gerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV

Udfyld skemaet
– det er så let som 1, 2, 3.

TILMELD