TIMELÆRER:

MORTEN VINTHER

Morten elsker at lege og udfordre sin fysiske og psykiske formåen. Han er om nogen en idrætslærer med fingeren på pulsen – han søger nemlig konstant ny viden inden for trænings-, sundheds-, og idrætsskadeområdet for at kunne implementere det hos sig selv såvel som hos sine elever.

For Morten er bevægelse, træning og sundhed nogle af de allervigtigste værdier – og det gælder hver dag hele livet! Gennem mange år har Morten været både træner, kostvejleder og coach. På Gerlev nyder han at påvirke unge mennesker i den helt rigtige træningsretning. Morten holder nemlig af at have med mennesker at gøre og at se dem blive bedre dag for dag i dag.

At undervise på højskolen giver Morten en ideel hverdag, hvor det at gå på arbejde betyder at danne, afprøve og ikke mindst videreudvikle idéer inden for kropslig læring og undervisning på daglig basis.

Derudover har Morten gennem sin karriere som både træner og coach set mange overbelastningsskader grundet forkerte bevægemønstre, og det at være med til at korrigere disse hos eleverne og hjælpe dem til et sundt træningsliv er for ham en stor personlig tilfredsstillelse.

BAGGRUND
Morten har undervist i CrossFit siden 2009 på alle niveauer. Derudover er han selvstændig personlig træner, kostvejleder og coach, hvor han afholder kurser og foredrag i bl.a. CrossFit, kost og træning. Han har en idrætsbaggrund med mange års træning og undervisningserfaring inden for bl.a. kampsport, herunder brazilian jiu jitsu, karate, judo og aikido samt alpint skiløb. Morten har en bachelor i Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet.

GERLEVS UNDERVISERTEAM


Julie Hauge - Underviser/teacherUnderviser/teacher
Martin Lykkegaard - Underviser/teacherUnderviser/teacher
Mads Fogh - Underviser/teacherUnderviser/teacher
Jo Kyrre Skogstad - Underviser/teacherUnderviser/teacher
Louise Seloy Klok - Underviser/teacherUnderviser/teacher
Lars Studs - Underviser/teacherUnderviser/teacher
Underviser/teacher
Morten Zacho - Underviser/teacherUnderviser/teacher
Martin Kallesøe - Underviser/teacherUnderviser/teacher
sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.gerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV

Udfyld skemaet
– det er så let som 1, 2, 3.X