UNDERVISER:

MORTEN ZACHO

For Morten Zacho er idræt lig med næring og energi. Og rummet, hvor sporten udfolder sig en social legeplads, hvor vi forholder os til hinanden – livets kravlegård i leg, sejre og nederlag.

Kamp skal der til
Når Morten Zacho underviser i idræt, kan man aldrig lægge t-shirten tilbage i skabet uden at vaske den først. På det fysiske plan skal der kamp til i vejen mod sine mål. Og Morten brænder for den energi, der bliver investeret af alle i hans timer, hvor skøre idéer altid er velkomne.

Dertil kommer fordybelsens indsigt i sig selv og hinanden, og den interessante udvikling der udspringer heraf med afsæt i idræt.

Også når det gælder hans egen fritid er udfordringer lige ham – hvad enten det er beachvolley, fodbold, skruekonkurrence eller maraton – det hele skal da prøves af!

Baggrund

Morten Zacho har en master i idræt og velfærd fra Københavns Universitet og er desuden bac.scient i idræt og sundhed fra Syddansk Universitet. Derudover er han certificeret Level 1 CrossFit-instruktør samt certificeret CrossFit-instruktør i Kettlebell og OL-løft.

Desuden har han været underviser på gymnastik og springsikker-instruktør-uddannelser i DGI- og DGF-regi siden 2003, mens han også træner kommende Messi’er i fodbold. I 2000 var Morten Zacho verdensholdsgymnast på NDGT.


Underviser

Natural Move (hovedfag)
Springgymnastik (sidefag)
Fremtidens Idrætslederuddannelse
Personlig udvikling
Fællesidræt
Fitness

   morten@gerlev.dk

sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.gerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV

Udfyld skemaet
– det er så let som 1, 2, 3.X