UNDERVISER:

NILS EIGIL BRADTBERG

For Nils er cykling det gode liv. Hans motivation ligger i at skubbe eleverne i nye retninger, få dem til at reflektere, og dygtiggøre dem gennem idrætten.

I Nils får man en lærer med ambitioner. Både i forhold til egen undervisning og på vegne af eleverne. Han brænder for at videregive viden og se elever turde tage ansvar for sig selv og andre. En grundlæggende tanke i Nils undervisning er, at vi ikke kan præstere ordentligt, hvis vi ikke er i balance med os selv. I Nils’ timer arbejder man derfor både med de fysiske og mentale egenskaber.  

For Nils rummer idræt – og cykling især – både leg og seriøsitet. Han mener, at det er i mødet mellem mennesker, at vi finder medspil og modspil, kanter der skal slibes, og personligheder der kan udvikles. Og det mærkes tydeligt i hans undervisning. Nils brænder for cykling – hvad enten det er på eliteplan, for motionen, for frirummet eller for naturens skyld. Eller noget helt femte. Han glæder sig til at møde hver eneste elev; opleve det de kommer med og give dem redskaberne, der bringer dem et nyt sted hen.

Som Nils siger: “Det er i mødet med andre, at vi udfordres og udvikles.”

Baggrund

Nils er uddannet cand. scient i Idræt og psykologi. Derudover har han taget en massøruddannelse og undervist på gymnasier og universiteter i seks år. Han driver virksomheden Cycling Development og har selv cyklet på eliteniveau i adskillige år i den danske A klasse.

sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.gerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV

Udfyld skemaet
– det er så let som 1, 2, 3.X