UNDERVISER:

TINE SALLING

Tine Salling er, ud over at være en alsidig street danser, en meget erfaren underviser og en af Danmarks mest markante urbane koreografer. Hun har undervist i bl.a. locking, popping og house siden 2001 med teknikker fra studier i bade Danmark, Frankrig og USA – og hun har haft en finger med i spillet på Gerlevs danselinje fra starten.

Fingeraftryk på dansk street dance
Tine har sat tydelige fingeraftryk på dansk street dance inden for flere genrer, og hun er stadig særdeles aktiv i dansemiljøet. Herfra trækker hun nu alle sine bedste dansekolleger ud til Gerlev for at undervise sine elever.

Musikken har stor betydning i Tines undervisning – det driver værket og sætter alting fri. Street Dance har ifølge hende et stort teknisk fundament, lige så meget som moderne og klassisk. Men den er stadig baseret på fri fortolkning af musik, og derfor forsøger Tine altid at få flow i sine timer.

Det, at give slip og lade musikken lede, er vigtigere end at gøre det rigtigt. Men at give slip er noget man skal lære – og det får man mulighed for i Tines undervisning.

Baggrund

I Danmark har Tine været involveret i adskillige “first mover”-aktiviteter på dansescenen – bl.a. som det første kvindelige popping-team med The Robodettes, som en af de første til at undervise i house i Danmark og som del af det første house dance-kompagni Haus Fraus.

Ud over dansestudier i både Danmark, Frankrig og USA har Tine læst moderne dansehistorie og æstetik på Københavns Universitet, traditional brasiliansk dans og er derudover uddannet yogalærer.

Både Haus Fraus og The Robodettes havde stor succes med optrædener i Frankrig, Tyskland, England og Danmark – og Tine var med som koreograf på alle shows samt på det Reumert-vindende show ”69 – a rock theater concert”.
Tine har i øvrigt danset med kunstnere som Lucy Love, Trentemøller og Grace Jones, i live tv-shows, musikvideoer og film, fx “J’aurais voulu être un danseur”.

I mange år har Tine desuden været en af de kunstneriske ledere bag Gerlev Performance Team, som hun har turneret med i Tjekkiet, Litauen, Sydkorea, Kina og Brasilien. Sidste år var Tine underviser på Department of Dance, Ohio State University – men hun er nu stærkt tilbage på Gerlev for at inspirere og dele sine erfaringer med eleverne.


Underviser

Dans (hovedfag)
House (sidefag)
Yoga (sidefag)
Dance Culture (studiefag)

   binelin@gmail.com

GERLEVS UNDERVISERTEAM


Lars Mogensen - Viceforstander/VPViceforstander/VP
Julie Hauge - Underviser/teacherUnderviser/teacher
Martin Lykkegaard - Underviser/teacherUnderviser/teacher
Mads Fogh - Underviser/teacherUnderviser/teacher
Jo Kyrre Skogstad - Underviser/teacherUnderviser/teacher
Louise Seloy Klok - Underviser/teacherUnderviser/teacher
Lars Studs - Underviser/teacherUnderviser/teacher
Morten Zacho - Underviser/teacherUnderviser/teacher
Morten Vinther - Underviser/teacherUnderviser/teacher
Martin Kallesøe - Underviser/teacherUnderviser/teacher
sammensaet-dit-ophold-green-400x400

SAMMENSÆT DIT OPHOLD

Dit højskoleophold kan vare fra 8 til 40 uger.
Læs her, hvordan du kan sammensætte det.gerlev-undervisere-green-ikon-400x400

UNDERVISERE

På Gerlev har vi samlet en masse af landets dygtigste og mest engagerede undervisere.gerlev-tilmeld-400x400

BLIV ELEV

Udfyld skemaet
– det er så let som 1, 2, 3.X