NYHEDSBREV

Vi fejrer julen med en leg! 

Nu går vi ind i julemåneden og den sidste måned for vores elever på efterårsskolen. Her på Gerlev er julen altid en måned, hvor hyggen ikke er til at komme uden om. Men i år er der også en anden ting, der fylder hos os nemlig bæredygtighed. 

Klimakrisen er en brændende platform, der kalder på, at alle tager ansvar. Derfor skal Gerlev i den grad prioritere en bæredygtig udvikling. Nye initiativer er allerede blevet sat i værk i år og der er ingen tvivl om, at i de kommende år vil bæredygtighed være en af de ting, der kommer til at definere Gerlev. 

I dette nyhedsbrev kan du både høre fra to af vores lærere Mads og Mads, der underviser i et studiefag med fokus på bæredygtighed og du kan også læse mere om de konkrete skridt vi har taget og kommer til at tage for at bidrage til den bæredygtige udvikling.

Julemad, æbleskiver, konfekt i lange baner og gaver. Selvom det er noget af det bedste der findes, handler julen også om andet. Den handler om, at være nærværende og hygge sig med dem vi holder af. Og det vil vi gerne hjælpe lidt på vej. Derfor vil vi hver søndag frem til jul sende en adventsgave, som kan sætte gang i nærværet og legen. Den første kommer her præsenteret af vores legekonsulent Mette fra Gerlev Center for Leg og Bevægelse. 

Vi håber, at vil tage godt imod legene, og at i får en dejlig julemåned!

X