Parkour på Gerlev – live med TV2 Øst

TV2 Øst live: Se de seje deltagere fra ét af sommerens korte kurser Parkour, Move and Dance på Gerlev Idrætshøjskole

For andet år i træk, var Gerlev på live-tv. TV2 Øst kiggede forbi sommerkurset Parkour, Move and Dance, hvor 150 deltagere legede med bevægelse i alverdens former. Ikke mindst det store Parkour Gathering vakte tv-folkenes interesse. Journalist Phillippa Maigaard talte med underviser i parkour Martin Kallesøe. Hun kommenterede at parkour ser legende let ud, men er det noget alle kan være med til? Det er det selvfølgelig! Som Martin forklarer i klippet: “Man behøver ikke være stærk for at gå i gang – man bliver det af at lave parkour.”

Phillippa talte også med kursist og tidligere elev på Gerlev Emilie Meyer Christensen. Emilie prøvede parkour for første gang da hun gik på skolen for ca. 6 år siden. Hun fortæller om, hvor fedt det er at deltage i Parkour, Move and Dance: “Det her er et af højdepunkterne på året. Det er fantastisk. Det er rigtig meget community og meget god stemning og god træning… Det er super fedt at opleve selv og være en del af det.”

Rabat på højskoleophold med parkour i efteråret

Hvis du er én af dem, som altid har villet prøve parkour, skal det lige nævnes, at vi har stadig ledige pladser på efterårs-semestret. Hvis du skynder dig, kan du endda få 5000 kr. i rabat på et ophold! Læs mere her!

 

Du skal bare huske at have det sjovt

Det er ikke første gang Phillippa Maigaard besøger Gerlevs sommerland. TV2 Øst var også live på pletten under sidste sommers korte kurser. Der gik journalisten endda i træningstøjet, for at prøve kræfter med hovedfaget Move. Her pointerede underviser Morten Zacho: “Det vigtige er måske, at der ikke er nogle deciderede tricks, man skal kunne, fordi der er ikke noget rigtigt og forkert… Du skal bare huske at have det sjovt.”

 

Legeparken samler folk fra hele verden

Og sjovt havde og har de det også i Gerlev Legepark. Der kommerfolk fra hele verden… og de hygger sig virkelig ved at være samlet her i legeparken,” udtalte viceforstander Lars Mogensen

Hvis du også kan lide at lege, så kom til Gerlev Legepark. Vi har åbent alle dage i skolernes sommerferie. Du er også inviteret til Legefestival i Legeparken den 7. september 2019.