Bliv
Elev
Besøg

Os

CrossFit

Rejse med Gerlev i 2022

Med CrossFit på tur til enten Berlin eller Paris dykker vi ned i de unikke kulturer, som de to byer hver især kan byde på.

CrossFit Gerlev Idrætshøjskole

Dybt spadestik i træning og kultur

Vi kommer til at træne 1-2 gange dagligt og derigennem opleve spændende træningsfællesskaber og inspirerende coaches. Vi mærker byernes puls gennem undergrundsbanen og lokale madmarkeder, hvor vi fanger en god schnitzel eller en baguette i frokostpausen mellem eksempelvis en morgentræning i vægtløftning og en eftermiddag på en klatrevæg.

Turene er selvfølgelig dedikeret til CrossFit, men vi søger også andre bevægelsesmuligheder og ved siden af træningen, går vi på opdagelse i byernes fantastiske kulturliv.

Vi tager naturligvis et par selfies foran ikoniske monumenter, men søger i høj grad også et spadestik dybere.

IMG 7249 | Gerlev Idrætshøjskole

sammen som hold

Formålet med at rejse afsted sammen med CrossFit-holdet til en europæisk storby er at opleve andre CrossFit-kulturer. For selvom CrossFit er et ensartet trænings- og konkurrencekoncept på tværs af lande, så er der utallige og forskellige måder at dyrke CrossFit på. På rejsen vil vi træne i flere Crossfit ‘Boxe’, som hver har sine særegne træningsmetoder, værdier, politik og fællesskab.

Efter rejsen kommer vi tilbage til Crossfit på Gerlev med en masse gode træningsoplevelser i bagagen, men også med et fornyet syn på vores eget træningsfællesskab. Vi skal træne sammen, spise sammen, vi skal være ømme sammen. Vi skal igennem et hav af oplevelser, som bringer os tættere sammen og gøre os klogere på hinanden - og ultimativt gør os til et trygt hold, hvor vi kan udvikle os som CrossFit-udøvere og mennesker.

Forårshold

Destination og forplejning
Vi rejser til Paris med bus, og vi bor typisk på et hostel lige nord for Seinen. Ofte bor vi på værelser á 4-8 personer, og vi spiser vi daglig morgenmad, inden vi tager afsted til vores aktiviteter. Frokost spiser vi i mindre grupper, og aftensmad spiser vi “næsten” altid sammen.


Økonomi
6.000,- t/r m. overnatning på centralt hostel, samt lokal transport i bus/metro og måltider.

Efterårshold

Destination og forplejning
Vi rejser til Berlin med turistbus, og vi bor typisk på et hostel tæt på Alexander Platz. Typisk bor vi på værelser á 4-8 personer, og vi spiser vi daglig morgenmad, inden vi tager afsted til vores aktiviteter. Frokost spiser vi i mindre grupper, og aftensmad spiser vi “næsten” altid sammen.

Økonomi
5.000,- t/r m. overnatning på centralt hostel samt lokal transport i bus/metro og måltider.

FreeSkiing Hovedfag Gerlev Idrætshøjskole

Formålet med rejsen