Bliv
Elev
Besøg

Os

Fodbold

Fodboldspecialet i foraarshumoer 1 | Gerlev Idrætshøjskole

oplevelser i kø

Fodboldholdet er et stærkt fællesskab, og når vi rejser sammen i en uge bliver det endnu stærkere. Både fordi vi skal leve tæt sammen i en uge, men også fordi vi sammen vil få gode og særlige oplevelser med fodbold, futsal og futevolei-miljøet i Berlin.

Vi skal opleve ekstremt dygtige Brasilianere vise os legen og kvaliteterne i futevolei, og så skal vi selvfølgelig udfordre de lokale i alle former for fodbold .

Vi skal også suge kulturelle oplevelser til os, og i Berlin er der en overflod af spændende mad, sightseeing, teater, og spændende og kreativ mennesker.

Jeppe frisbee0001 11 | Gerlev Idrætshøjskole

Tysk fankultur - en oplevelse værd

Vi spiller futevolei næsten hver dag - med kyndig vejledning af Flavio og Fabricio, som selv er meget dygtige futevolei-spillere. De vil intensivere både forståelse af spillet og finpudse teknikken, så vi kan spille gode kampe med og mod hinanden - og de lokale.

Vi skal også opleve den særlige, tyske fankultur ved at se Hertha Berlin spille kamp på hjemmebane. På fodboldrejse til Berlin, skal du forvente lange dage i godt selskab, glæder og frustrationer ved din idræt og kulturelle oplevelser der sætter ekstra krydderi på din fodboldrejse.

Forårshold

På forårsholdet går fodboldrejsen til en Europæisk storby. Her bor vi på værelser på et af byens hostels (4-6 personers værelser).


FORPLEJNING
Vi spiser morgenmad på vores hostel, inden vi begiver os til futevolei, fodbold eller kulturelle oplevelser. Frokost spise vi nogle dage sammen og andre dage i mindre grupper.


Aftensmad spiser vi “næsten” altid sammen - vi finder altid et spændende spisested, hvor man kan spise sammen i større grupper.


PRIS
Forårets rejsepris dækker din rejse, ophold, undervisning og mad. Du skal forvente evt. ekstra udgifter til ekstra mad udover det budgetterede, lommepenge, shopping mm. efter dit eget ønske. 


Efterårshold

På forårsholdet, såvel som på efterårsholdet, går fodboldrejsene til Berlin. Vi bor på værelser på et af Berlins hostels (4-6 personers værelser).


FORPLEJNING
Vi spiser morgenmad på vores hostel, inden vi begiver os til futevolei, fodbold eller kulturelle oplevelser. Frokost spise vi nogle dage sammen og andre dage i mindre grupper - og der er aldrig langt til den nærmeste “Døner kebab” som nogle sværger til. Aftensmad spiser vi “næsten” altid sammen - Berlin mange spændende spisesteder, hvor man kan spise sammen i større grupper.


PRIS
Efterårets rejsepris dækker din rejse, ophold, undervisning og mad. Du skal forvente evt. ekstra udgifter til ekstra mad udover det budgetterede, lommepenge, shopping mm. efter dit eget ønske. 


Gode minder fra FreeSkiing Hovedfag Gerlev Idrætshøjskole

Formålet med rejsen

Fodbold