Bliv
Elev
Besøg

Os

Freeskiing

Frosten bider måske lidt i kinderne, himlen er blå og pisterne ligger foran dig, når rejserne går til Norge og Østrig under det i alt 9 ugers intensive freeskiing forløb på Gerlev. 

FreeSkiing Hovedfag Gerlev Idrætshøjskole

to ture på ski

Er du vild med sne og vælger Freeskiing som hovedfag i den første del af dit forårsophold på Gerlev, skal du afsted på ski hele to gange.

Du får skærpet dine færdigheder – uanset om du er nybegynder, “carver” på pisten, om du ønsker at lave jibs i parken, eller du allermest nyder nyfalden sne i offpisten. 

Du introduceres til det hele og kan fordybe dig i workshops på de to skirejser, hvor du deler glæden ved skiløb med dine højskolevenner. Så hvis tanken om at udfordres og dygtiggøres på ski er fristende, så kom med.

 

Hovedfag Freeskiing 4 Gerlev Idraetshoejskole | Gerlev Idrætshøjskole

tekniske skills

Vi rejser, for at du skal blive en dygtigere skiløber. Derfor starter dagen med skiene på til tre timers niveauopdelt, intensiv undervisning med øvelser for både gruppen og den enkelte. Vi benytter video, og der filmes jævnligt for at give dig et klarere billede af, hvordan du udvikler dig på ski. Ugen igennem introduceres du til forskelligt skiløb og teknik.

Eftermiddagerne tilbringer vi ofte i mindre grupper med mulighed for at repetere fra dagens undervisning, bare nyde at være på ski eller udforske nye skitrasèer og offpiste områder.

Vi er overbeviste om, at du vil opleve glæder og frustrationer ved dit skiløb, men gennem godt tilrettelagt undervisning vil du hurtigt opleve at blive en dygtigere og mere alsidig skiløber, der kan løse mange skiudfordringer.

Fællesrejsen - Norge

Destination Turen går til Kvitfjell, i Norge. Kvitfjell er beliggende 40 minutter nord for Lillehammer og er en del af det norske OL-anlæg fra Lillehammer i 1994. Anlægget består af 14 lifter og har 33 km nedfarter på alle niveauer. Rejsen til Kvitfjell er en fælles rejseuge for hele skolen, og du vil derfor have glæden af få skioplevelser med alle dine højskolevenner.


Indkvartering
Vi bor 4-10 personer sammen i hytter/lejligheder. De fleste hytter har ski in/ski out, som giver mulighed for at køre hjem til frokost. Vi har mad med hjemmefra, og hver aften kokkereres de lækreste retter. Der er også masser af tid til hygge og til at besøge hinanden i hytterne.


Økonomi
Fællesrejsens pris finder du på tilmeldingssiden. Prisen inkluderer rejse, ophold med madlavning i hytterne, liftkort og skileje. Forvent evt. ekstra udgifter til lommepenge.


Rejsen til Østrig

Destination
Når vi rejser sammen med hovedfaget Snowboard, går turen til Østrig, denne gang til Nassfeld, et område der ligger i det sydlige Østrig, på grænsen til Italien.


Indkvartering
Vi bor i hytter/lejligheder kun en kort gåtur fra skiudlejningen og 300 meter fra den store gondollift, der fragter os op i fjeldene i over 2000 m. højde.


Økonomi
Hovedfagsrejsen til Østrig inkluderer rejse, ophold med madlavning i lejlighederne, liftkort og skileje. Forvent evt. ekstra udgifter til lommepenge og til dagens frokost, som vi ofte spiser på pisten.


Gode minder fra FreeSkiing Hovedfag Gerlev Idrætshøjskole

Formålet med rejsen

Formål/indhold:
Hovedmålet at du bliver en dygtigere skiløber. Derfor starter dagen med skiene på til tre timers niveauopdelt, intensiv undervisning med øvelser for både gruppen og den enkelte. Vi benytter video, og der filmes jævnligt for at give dig et klarere billede af, hvordan du udvikler dig på ski. Ugen igennem introduceres du til forskelligt skiløb og teknik. Eftermiddagerne tilbringer vi ofte i mindre grupper med mulighed for at repetere fra dagens undervisning, bare nyde at være på ski eller udforske nye skitrasèer og offpiste områder. Vi er overbeviste om, at du vil opleve glæder og frustrationer ved dit skiløb, men gennem godt tilrettelagt undervisning vil du hurtigt opleve at blive en dygtigere skiløber og også at blive en mere alsidig skiløber, der kan løse mange ski udfordringer.

Freeskiing