Bliv
Elev
Besøg

Os

Outdoor

IMG 1219 26 | Gerlev Idrætshøjskole

Rejse med alle sanser

I Outdoor er rejsen helt central. I hverdagen, hjemme på skolen, øver vi færdigheder, der senere skal bringe os ud på eventyr og store oplevelser. Det er på vores rejse at eventyret skal udleves.

Der er fuld knald på, når vi er afsted, og vi balancerer adrenalinens pumpen med afslapningen i venners selskab. Vi ser hinanden i øjnene, vi mærker hinanden, når vi er allermest udfordrede, og vi lugter hinandens sved, mens vi lytter til fuglefløjt i trækronerne. Alt bliver mere nærværende og sanseligt når vi mødes i og med naturen.

Det er helt særligt at komme hjem igen efter en Outdoor-rejse fyldt med nye indtryk, der stille sætter sig som gode minder – for resten af livet.

Outdoor Gerlev Idraetshoejskole 0107 | Gerlev Idrætshøjskole

ansvar for hinanden

Når vi er afsted er der tid og plads til fordybelse. Om det er at klatre på bjergsider i Italien eller padle i fosskajak på de svenske elve. Samtidig vil vi dyrke og styrke det brændende fællesskab, vi har på holdet. Vi arbejder med et kæmpe ansvar for hinanden, når vi står med hinandens liv i hænderne med reb og klatreseler. Netop det giver noget helt særligt til oplevelsen.

Sidst, men ikke mindst, er der på Outdoor-rejsen uendelig højt til loftet, masser af plads til at tænde op under hinandens begejstring og tage dybe friske indåndinger, så vi sammen kan suge de helt store betagende naturoplevelser til os.

Forårshold

Destination og indkvartering
I foråret tager Outdoor på tur til Sverige. Her skal vi klatre på klipper, opleve den svenske natur, padle i kano på strømmende vand og fyldes af eventyr når vi bor ude hele ugen.


Indkvartering og forplejning
Overnatningen sker i en blanding af bivuak og shelter, og måske tager du også en nat direkte under en smuk stjernehimmel. Vi vil slutte rejsen af med udendørs wellness, så du kan få din krop helt ned i gear efter en lang uge ude i elementerne. Glæd dig til at lave lækker mad til dig selv og dine outdoor venner på bål og trangia.


PRIS
Forårets rejsepris dækker din rejse, ophold, undervisning og mad. Du skal forvente evt. ekstra udgifter til ekstra mad udover det budgetterede, lommepenge mm. efter dit eget ønske.


Efterårshold

Destination 
Vi tager toget til Italien hvor vi nyder bjerge, natur og kultur. Forvent en intensiv uge, med mtb, via ferrata, vandring, klatring og orienteringsløb i en gammel italiensk by.


Indkvartering og forplejning
Vi bor i lejligheder (4-6 personer pr. lejlighed) i en lille italiensk bjergby, lever af lokal pizza og mad, du laver til dine kammerater, for ikke at glemme den italienske is.


Økonomi
Forårets rejsepris dækker din rejse, ophold, undervisning og mad. Du skal forvente evt. ekstra udgifter til ekstra mad udover det budgetterede, lommepenge, shopping mm. efter dit eget ønske. 


Gode minder fra FreeSkiing Hovedfag Gerlev Idrætshøjskole

Formålet med rejsen

Outdoor