Bliv
Elev
Besøg

Os

Snowboard

På Gerlev er vinter lig med to intense turer med fed off-piste, lækre dybsne, hyggelige hytter, schnitzel og kakao. Først tager hele skolen afsted på en fælles skitur i januar. Derefter følger vi op med en uge i Østrigs spidse alper. Østrig giver anledning til længere, større og stejlere pister, hop og rails og generelt flere off-piste muligheder.

Snowboard i Dorfgastein, Østrig

to rejser med snowboard

Vi er vilde med Norge og Østrigs fede off-piste, lækre dybsne og hyggelige hytter.

På Gerlev er vinter lig med sne, ski og snowboard i det norske fjeld. Derfor tager vi hele skolen med på en fælles skitur i januar, hvor vi alle sammen kaster os ud i den fantastiske puddersne. 

Fagrejse til Østrig
Vi er vilde med Østrigs sublime sne, og efter vores fællesrejse til Norge, er elever på Snowboard-hovedfaget klar til at prøve kræfter med de spidse alper.

Østrig giver anledning til længere, større og stejlere pister, hop og rails og generelt flere off-piste muligheder.

IMG 3746 | Gerlev Idrætshøjskole

Fremgang i sneen- og i fællesskabet

I den første rejseuge får du grundlæggende træning med bremse- og svingteknikker, carving og tricks som hop, ollie, nose roll og tailriding. I den anden rejseuge er du kommet i bedre form, og træningen intensiveres omkring dybsne, off-piste-kørsel, hop og rails. Der er også mulighed for at komme til at undervise hinanden både før og under rejserne - vi ønsker at understøtte jeres udvikling i den retning også med god vejledning og støtte.

Tid sammen
Ud over mestringen af snowboardet ønsker vi at udvikle os som mennesker - og det at rejse ud sammen giver rigtig gode muligheder for at få nye perspektiver på sig selv og hinanden. Der er bedre tid til samtaler, og man kan nå at komme tættere på hinanden og lære sig selv og de andre meget bedre at kende.

Vi er på skidestinationer, hvor mange omkring os er på ferie med masser af fest - det er vi ikke. Vi har undervisning hver dag og lader derefter op til næste dag med med hygge og fælles aktiviteter.

Fællesrejsen

Destination
Turen går til Kvitfjell, i Norge. Kvitfjell er beliggende 40 minutter nord for Lillehammer og er en del af det norske OL-anlæg fra Lillehammer i 1994. Anlægget består af 14 lifter og har 33 km nedfarter på alle niveauer. Rejsen til Kvitfjell er en fælles rejseuge for hele skolen, og du vil derfor have glæden af få skioplevelser med alle dine højskolevenner.


Indkvartering
Vi bor 4-10 personer sammen i hytter/lejligheder. De fleste hytter har ski in/ski out, som giver mulighed for at køre hjem til frokost. Vi har mad med hjemmefra, og hver aften kokkereres de lækreste retter. Der er også masser af tid til hygge og til at besøge hinanden i hytterne.


Økonomi
Fællesrejsens pris finder du på tilmeldingssiden. Prisen inkluderer rejse, ophold med madlavning i hytterne, liftkort og skileje. Forvent evt. ekstra udgifter til lommepenge. 

Hovedfagsrejsen til Østrig

Destination
Når vi rejser sammen med hovedfaget Snowboard, går turen til
Østrig, denne gang til Nassfeld, et område der ligger i det sydlige Østrig, på grænsen til Italien.

Indkvartering
Vi bor i hytter/lejligheder kun en kort gåtur fra skiudlejningen og 300 meter fra den store gondollift, der fragter os op i fjeldene i over 2000 m. højde. 


Økonomi
Hovedfagsrejsen til Østrig inkluderer rejse, ophold med madlavning i lejlighederne, liftkort og skileje. Forvent evt. ekstra udgifter til lommepenge og til dagens frokost, som vi ofte spiser på pisten.


Gode minder fra FreeSkiing Hovedfag Gerlev Idrætshøjskole

Formålet med rejsen

Snowboard