Bliv
Elev
Besøg

Os

Rundvisning

Kom på uforpligtende besøg på Gerlev. Book en rundvisning med en tidligere elev, eller besøg Gerlev på en virtuel rundvisning. Mød lærerne, få en snak med eleverne og oplev lidt af den særlige stemning på Gerlev, som er lige så vigtig som alle de gode faciliteter.

Elever på Gerlev Idrætshøjskole

Book en rundvisning

Book en personlig rundvisning på Gerlev med en tidligere elev, som både viser dig skolen, svarer på praktiske spørgsmål og fortæller bl.a. om, hvordan det er at være elev på skolen og hvad du kan få ud af et højskoleophold. 

Eller kontakt kontoret på gerlev@gerlev.dk eller tlf. 58 58 40 65.

Vi refunderer transportudgifterne (i DK) ifm dit rundvisningsbesøg når du vælger at starte som elev på skolen. Gem derfor dokumentation for dine transportudgifter og medbring disse i den første uge af dit uforglemmelige ophold på Gerlev Idrætshøjskole.

Finno solnedgang - Gerlev Idrætshøjskole

Virtuel rundvisning

Kom på virtuel rundvisning på Gerlev Idrætshøjskole. Mød to tidligere elever, Sofie og Emil, der nu er ansat som crew. De kan fortælle, hvordan det er et være elev, hvordan du kan sammensætte dit ophold, hvad du kan få ud af et højskoleophold og meget mere. Derudover giver de en rundvisning i Gerlevs mange faciliteter, og du kan stille alle de spørgsmål, du har på hjerte.

Så hvis du vil vide mere om Gerlev, overvejer et ophold, eller allerede har tilmeldt dig, så kom med.

Elever på Gerlev Idrætshøjskole

Tilmeld dig her

Deltagelse i virtuel rundvisning kræver tilmelding. Vælg en dato og tilmeld dig via linket. Du vil modtage et link til Zoom på mail senest en time inden arrangementet.

Har du praktiske eller personlige spørgsmål, så kontakt os på gerlev@gerlev.dk eller 58 58 40 65. Vi kan også arrangere en personlig snak med en tidligere elev, hvis du har spørgsmål til livet på højskolen.

Mød Sofie og Emil

Kom med de to tidligere elever, Sofie og Emil, rundt på Gerlev. Se vores faciliteter, Bevægelseshuset, der mixer kvadrat og cirkel, fællesområderne og de hyggelige værelser, hvor eleverne bor.

Rundvisning