Som noget nyt kan du komme til Virtuelt Åbent Hus på Gerlev. Mød to tidligere elever, Rasmus og Ross, der nu er ansat som Crew på Gerlev, få en rundvisning i Gerlevs mange forskellige faciliteter, og stil alle de spørgsmål, du måtte have på hjerte. Besøg linket nedenfor og læs mere.

Normalt set ville vi nu glæde os til at invitere dig til en fysisk rundvisning og et møde, både med nuværende elever og lærere. Men nej, det vil corona-virkeligheden ikke. Vi har derfor produceret en video-rundvisning – så du forhåbentlig kan få et indtryk af hverdagen på Gerlev. Vi håber alligevel at du kan mærke the Gerlev-feeling – også på denne måde.

Vi sidder klar til en snak

På kontoret sidder de klar til at svare på de praktiske spørgsmål, du måtte have i forhold til et ophold på Gerlev. Du har også mulighed for at snakke med en tidligere elev på Gerlev, der nu er ansat som Crew. De kan bl.a. svare på, hvordan der er at være elev på Gerlev, og hvad du kan få ud af et højskoleophold.

Kontakt:
gerlev@gerlev.dk
58 58 40 65

RUNDVISNING MED FRIDA OG NICOLAI

Tilmeld dig Gerlev her

1

TILMELDING

Du tilmelder dig via vores tilmeldingslink, hvor du vælger, hvornår, du vil starte dit højskoleophold, og hvilket fag, du vil fordybe dig i.

2

OPTAGELSE

I Gerlevs administration sidder vores medarbejdere på spring til at behandle din tilmelding og svare dig om, hvorvidt du er blevet optaget på højskolen med de fag, du ønsker.

3

VELKOMMEN!

Når du er blevet optaget på Gerlev Idrætshøjskole byder vi dig velkommen til en oplevelse for livet – og vi garanterer, at velkomsten og mødet med alle de andre nye elever vil blive en oplevelse, du sent glemmer.