Du er meget velkommen til at komme på et uforpligtende besøg på Gerlev. Book en rundvisning med en af højskolens tidligere elever. Så kan du se verdens første Parkour-park, Bevægelseshuset, der mixer kvadrat og cirkel, fællesområderne og de hyggelige værelser, hvor eleverne bor. Mød lærerne, få en snak med eleverne og oplev lidt af den særlige stemning på Gerlev, som er vigtigere end alle vores gode faciliteter. Kom og mærk the Gerlev-feeling!

For at høre mere og booke en rundvisning kan du skrive til os på gerlev@gerlev.dk
eller ringe på 58 58 40 65.

Få transporten betalt

Hvis du starter som elev på Gerlev Idrætshøjskole, vil vi refundere de transportudgifter (kun i Danmark), du havde til din rundvisning (iht. Statens takster). Hvis du tager med offentlig transport, skal du derfor gemme dine billetter og huske at komme forbi kontoret og få udgifterne refunderet.

Virtuelt åbent hus

Som noget nyt kan du komme til Virtuelt Åbent Hus på Gerlev. Mød to tidligere elever, Rasmus og Ross, der nu er ansat som Crew på Gerlev, få en rundvisning i Gerlevs mange forskellige faciliteter, og stil alle de spørgsmål, du måtte have på hjerte. Besøg linket nedenfor og læs mere.

Virtuel rundvisning

Hvis du ikke har mulighed for at besøge Gerlev fysisk eller virtuelt og opleve højskolen, har vi produceret en video-rundvisning – så du forhåbentlig kan få et indtryk af hverdagen på Gerlev.

Vi sidder klar til en snak

På kontoret sidder de klar til at svare på de praktiske spørgsmål, du måtte have i forhold til et ophold på Gerlev. Du har også mulighed for at snakke med en tidligere elev på Gerlev, der nu er ansat som Crew. De kan bl.a. svare på, hvordan der er at være elev på Gerlev, og hvad du kan få ud af et højskoleophold.

Kontakt:
gerlev@gerlev.dk
58 58 40 65

RUNDVISNING MED FRIDA OG NICOLAI

Tilmeld dig Gerlev her

1

TILMELDING

Du tilmelder dig via vores tilmeldingslink, hvor du vælger, hvornår, du vil starte dit højskoleophold, og hvilket fag, du vil fordybe dig i.

2

OPTAGELSE

I Gerlevs administration sidder vores medarbejdere på spring til at behandle din tilmelding og svare dig om, hvorvidt du er blevet optaget på højskolen med de fag, du ønsker.

3

VELKOMMEN!

Når du er blevet optaget på Gerlev Idrætshøjskole byder vi dig velkommen til en oplevelse for livet – og vi garanterer, at velkomsten og mødet med alle de andre nye elever vil blive en oplevelse, du sent glemmer.