Book en rundvisning og mærk the Gerlev-feeling!

Du er meget velkommen til at komme på et uforpligtende besøg på Gerlev. Book en rundvisning med en af højskolens nuværende elever. Så kan du se verdens første Parkour-park, Bevægelseshuset, der mixer kvadrat og cirkel, vores nyistandsatte svømmehal, fællesområderne og de hyggelige værelser, hvor eleverne bor. Mød lærerne, få en snak med eleverne og oplev lidt af den særlige stemning på Gerlev, som er vigtigere end alle vores gode faciliteter. Kom og mærk the Gerlev-feeling!

For at høre mere og booke en rundvisning kan du skrive til os på gerlev@gerlev.dk
eller ringe 
på 58 58 40 65.

Få transporten betalt

Hvis du starter som elev på Gerlev Idrætshøjskole, vil vi refundere de transportudgifter (kun i Danmark), du havde til din rundvisning (iht. Statens takster). Hvis du tager med offentlig transport, skal du derfor gemme dine billetter og huske at komme forbi kontoret og få udgifterne refunderet.

Det er stadigt muligt at få en rundvisning på vores skole - med behørig afstand - hvor du kan se og høre lidt om, hvordan det er at være højskoleelev. Hvis du vil høre nærmere så ring til os på:

58 58 40 65


Eller tilmeld dig Gerlev her

1

TILMELDING

Du tilmelder dig via vores tilmeldingslink, hvor du vælger, hvornår, du vil starte dit højskoleophold, og hvilket fag, du vil fordybe dig i.2

OPTAGELSE

I Gerlevs administration sidder vores medarbejdere på spring til at behandle din tilmelding og svare dig om, hvorvidt du er blevet optaget på højskolen med de fag, du ønsker.


3

VELKOMMEN!

Når du er blevet optaget på Gerlev Idrætshøjskole byder vi dig velkommen til en oplevelse for livet – og vi garanterer, at velkomsten og mødet med alle de andre nye elever vil blive en oplevelse, du sent glemmer.


X