Bliv
Elev
Besøg

Os

Brain speed

Sidefag

Udbydes på Forårsholdet
Brainspeed er et fag, hvor vi træner hjernen og nervesystemet via sjove og udfordrende bevægelsesopgaver kombineret med kognitive og opfattelsesmæssige opgaver, der udfordrer hjernen. Vi introducerer ‘life kinetics’ som metode til at skabe nye forbindelser mellem forskellige dele i hjernen, med det formål at kunne udnytte en større del af hjernens potentiale. Metoden er anvendt indenfor en bred vifte af udviklingsmiljøer og for alle aldersgrupper. En af de varmeste fortalere for Life Kinetics er Jürgen Klopp, som har indført Life Kinetics i hhv. Barussia Dortmund og Liverpool med det formål at styrke spillernes naturlige intelligens og øge deres præstationsevne.
Du vil opleve træningen markant forskellig fra “traditionel træning”, hvor du træner for at blive god eller bedre til øvelserne. Når vi arbejder med brainspeed vil sværhedsgraden og kompleksiteten af hver øvelse øges inden vi mestrer en øvelse fuldt ud. Det vigtige er ikke at lære en øvelse eller at lykkes. Det vigtige er at prøve uden krav til ydeevne eller resultater. Det er i 'forsøget' vi skaber nye forbindelser mellem hjernecellerne og dermed i forsøget vi 'lærer'. I Brainspeed vil vi først og fremmest lege og udfordre os selv og hinanden, mens vi arbejder med kropsbevidsthed, mobilitet, koordination, styrke, beslutningsevne og reaktionshastighed - heraf navnet brainspeed.”

Mød underviserne:

Johanna Sophie Ewald

Med en legende, energisk og nysgerrig tilgang skaber Johanna et trygt undervisningsrum, der giver plads til at kunne glædes ved og mødes i musikken. Når der er skabt et sådant rum, er der mulighed for at sætte sig selv på spil og udfolde sig kreativt ved at finde på, at improvisere, at skabe og ikke mindst at mærke glæden ved at fejle sammen!

Læs mere om Johanna Sophie Ewald

Brain speed

Brainspeed er et fag, hvor vi træner hjernen og nervesystemet via sjove og udfordrende bevægelsesopgaver kombineret med kognitive og opfattelsesmæssige opgaver, der udfordrer hjernen.

Vi introducerer ‘life kinetics’ som metode til at skabe nye forbindelser mellem forskellige dele i hjernen, med det formål at kunne udnytte en større del af hjernens potentiale. Metoden er anvendt indenfor en bred vifte af udviklingsmiljøer og for alle aldersgrupper. En af de varmeste fortalere for Life Kinetics er Jürgen Klopp, som har indført Life Kinetics i hhv. Barussia Dortmund og Liverpool med det formål at styrke spillernes naturlige intelligens og øge deres præstationsevne.