Bliv
Elev
Besøg

Os

Ud og løb

Sidefag

Udbydes på Forårsholdet

Ud & Løb er først og fremmest et løbefag! Vi skal ud at løbe, mærke underlaget mod fødderne, vinden bide i kinderne og hjertet banke. 

 

Måske er du allerede løber, måske træder du dine første skridt på vejen til at blive det, men en ting er sikkert:

I ud og løb vil du blive introduceret til forskellige former for løb og tekniske elementer i løbetræningen og vil komme til at arbejde med løb i/på forskellige tempi, distancer, underlag og terræn. Hver træning indeholder et oplæg til dagens tema, opvarmning, løbeteknik, temabaseret løbepas (individuelt eller i gruppe) samt træning af mobilitet, stabilitet og styrke relateret til løb. Vi vil arbejde med detaljer i rytme og vejrtrækning, at finde flow i løb og mod til at løbe i forskellige terræner. 

Vi arbejder med at gøre løb sjovt og legende samtidigt med, at vi forholder nysgerrigt og undersøgende til os selv som løbere. Vi vil tale om forskellige grunde til at vi løber, tanker vi gør os undervejs på en løbetur og hvad løb gør ved os. 

Vi taler også om, hvordan man kan træne op til forskellige typer løb, herunder træningsplanlægning af løb og supplerende træning, energiindtag, mentaltræning mv. 

Mød underviserne:

Maja Liep

Idræt, leg og læring har været omdrejningspunkt for Majas valg af uddannelse, arbejde og fritidsliv og definerer hende på mange måder som menneske. Hun er et ind til benet idrætsmenneske med en virkelig bred og alsidig idrætsbaggrund og har arbejdet med idræt i mange forskellige sammenhænge og på alle niveauer fra børneidræt til senior elite.

Læs mere om Maja Liep

Ud og løb

Ud & Løb er først og fremmest et løbefag! Vi skal ud at løbe, mærke underlaget mod fødderne, vinden bide i kinderne og hjertet banke.