Skal vi lege? – Hvad med nogle skærmfri dage?

Skolernes sommerferie er i fuld gang og det er skønt endelig at have tid med børnene. Men det kan også være svært hele tiden at finde på aktiviteter, familien kan lave sammen – uden det involverer en skærm! Dét kan Gerlev Legepark hjælpe med.

 

Skal vi lege?

Hvis du er én af dem, der får det spørgsmål af dine børn et par gange om dagen, kan sommerferien godt blive lidt lang. Egentlig vil du hellere ligge på solsengen med en god bog og kaffen inden for rækkevidde og bare se dem hoppe i trampolinen. Eller måske gå på stranden og se dem boltre sig med at bygge sandslot og snorkle i vandet. Men det er som om, det ikke rigtig er nok mere. Og hvis de ikke skal pacificeres med en skærm – den kvote er måske for længst opbrugt ligesom din samvittighed? – kræver de(t), at du involverer dig i legen.

Men hvad skal I så lege?

 

Advarsel: Skærmen bliver dømt ude!

Heldigvis er der hjælp at hente – hvis du også har svært ved lige at grave de gode gamle lege frem fra, da du selv var barn.

I Gerlev Legepark kan du hver dag i hele sommerferien komme og blive instrueret i alle de sjove gamle lege og spil fra dengang “oldemor var dreng”. For et beskedent beløb får du adgang til mere end 130 af slagsen i en hel dag og masser af inspiration til at lege videre derhjemme. Samtidig får du frisk luft, bevægelse, gode grin og skønt nærvær med dine børn – og de vil elske dig for det. Tilmed kan du medbringe madpakken, som kan indtages i det dejlige område. Så er du beredt til kamp, når instruktøren hver dag står klar til at lege klokken 12. Tag familien, vennerne eller naboerne med og brug en dag på at opleve/gen-opleve legens univers. Eneste “fare” er, at børnene ikke længere vil tage til takke med en skærm, men i stedet vil lege – og det er vel i grunden heller ikke så ringe?

 

Legefestival – sæt kryds i kalenderen

Husk også at sætte kryds i kalenderen, når Gerlev Legepark inviterer til Legefestival lørdag den 7. september 2019. Legefestivalen “Leg For Livet” er opstået i et samarbejde med den boligsociale helhedsplan i Slagelse “En fælles indsats“. Dagen organiseres som en markedsplads, hvor man kan gå rundt til nøjagtig de aktiviteter, man lyster. Der vil være alt fra de mere traditionelle fælleslege som fangelege, gemmelege, kamplege og sanglege, til gøgleri og legende bevægelsesaktiviteter som parkour og dans. For de der er til mere stillesiddende aktiviteter, vil der desuden være oplæg om legen. Med festivalen ønsker vi, gennem leg, at skabe en bred bevægelse for sundere og gladere borgere i bedre trivsel.

 

Åbningstider

Åbningstider i sommerferien: Alle dage fra kl. 10-16.
Mulighed for at købe is og kaffe i café Snurretoppen.
Se mere på https://gerlevlegepark.dk/besog-gerlev-legepark/