Sommerkurser skudt i gang

Den 23. juni tog vi på Gerlev afsked med det dejlige forårshold 2018. Det var en vemodig, men smuk og rørende dag – som det nu engang er, ved afslutningen af et forløb. Men Gerlev er aldrig stille. Med elevernes afrejse er sommerkurserne skudt i gang, med en perlerække spændende uger.

 

Ikke Adieu – men Au Revoir

Det er altid lidt svært at sige farvel til et godt elevhold. Men selvfølgelig også spændende. Verden ligger åben foran det dejlige hold, Spring 2018. – På Gerlev siger vi selvfølgelig ikke ‘adieu’, vi siger ‘au revior’. Vi glæder os til at følge med i udviklingen af vores smukke, unge mennesker. Og ikke mindst glæder vi os til at få dem hjem på besøg, til gammel-elevdag, som kursusvagter og særlige hjælpere i forskellige sammenhænge. Allerede i feriens første uge har vi 20 elever, der frivilligt har meldt sig til seks dages hårdt arbejde, i den årlige Vikingeuge. De dygtige vikinger arbejder på nogle usædvanlig spændende projekter i år.

 

Sommerkurser i fuld gang

Vikingerne deler skolen med sommerens første korte kursus. Hundrede sangglade mennesker har indtaget Gerlev, til det altid populære Gospel 1 kursus. De kommende tre uger har vi en skole fyldt med livsbekræftende sang og latter. Årets fire gospel sommerkurser ligger i uger 26, 27, 28 og 33. Det er Gospel 1 og 2, Familiegospel og et internationalt kursus, med deltagere fra hele verden. Udover al den glade sang, kan man i løbet af sommeren, komme på verdens hyggeligeste Familiehøjskole og stort, familievenligt judo kursus, som Gerlev afholder i samarbejde med Judo Danmark. Og så er den spændende Parkour, Move and Dance-uge, hvor den kendte International Parkour Gathering foregår i sammenfletning med et ambitiøst dansekursus og det helt nye skud på stammen: Move.

 

Fighting Monkey og flere

August starter med et brag af en uge, hvor der i uge 32 både afholdes CrossFit kursus, Yoga & Mindfulness kursus og vi lægger hus og faciliteter til en uge med Fighting Monkey. Der er tale om en rising star inden for bevægelseskulturen, som allerede er blevet vældig stor og populær. Fighting Monkey er grundlagt af Linda Kapetanea og Jozef Frucek, som begge har en fysisk og teoretisk baggrund inden for bevægelse, dans, kampsport og idræt. Det bliver helt sikkert et udfordrende og inspirerende kursus, som vi glæder os til.

SHARE IT:

Comments are closed.