Bliv
Elev
Besøg

Os

Aktuel debat

Studiefag

3 timer pr. uge

Verden kører videre mens du er på højskole. I aktuel debat vælter vi os derfor i nyheder og aktuelle spørgsmål og undersøger virkeligheden, mens den folder sig ud. Vi undersøger nøje udvalgte historier fra nyhedsmagasiner, politiske dokumentarfilm, sociale medier og aviser. Herigennem kæmper vi for at forstå vores tids globale udfordringer og deres konsekvenser.

Biden, Xi, Putin, Macron og de andre globale kombattanter. Global ulighed. Krig og fred. Mette F. vs. oppositionen. Coronakrise. Fordelingspolitik. Klassesamfund. Klima samt meget andet aktuelt. Banen er kridtet op til aktuel debat, hvor meninger og holdninger udveksles i en atmosfære med højt til loftet og forskellige debat-formater. Kan man lære noget af dem der har et andet synspunkt end en selv…? Vi bestemmer temaerne sammen så der er rig mulighed for at få indflydelse på faget.

Mød underviserne:

Martin Lykkegaard

Dyk ind i mediestrømmen og få større indsigt i tidens store politiske spørgsmål der uomtvisteligt vil få betydning for dit liv – og verden i det hele taget.

Læs mere om Martin Lykkegaard

Aktuel debat