Bliv
Elev
Besøg

Os

Anatomi og sport

Studiefag

Den menneskelige krop er en fantastisk alsidig “maskine”. Mennesket er også unik i den forstand, at vi både mestrer de grovmotoriske discipliner såsom løb, hop, svømning og kolbøtter, men samtidig har de finmotoriske evner til at tegne, jonglere eller spille guitar. Kom med under huden, og bliv klogere på skelettets og musklernes opbygning og funktion, samt hvordan vi gennem teoretisk og praktisk bevægelseslære kan optimere sportslige præstationer.

 

 

 

Vi tager afsæt i afgrænsede anatomiske temaer, som eksempelvis skelettet, muskler og bindevæv, bevægelseslære, biomekanik og sportsspecifik præstationsoptimering. Undervisningstimerne bliver en god blanding af teoretiske diskussioner, praktiske øvelser og lege, samt opgaveløsning i mindre grupper. Faget henvender sig til alle med mod og lyst til at lære latinske gloser og måske også drømmer om en fremtid indenfor idræts- og sundhedssektoren.

Mød underviserne:

Mads Gravholt

For Mads er idræt og bevægelse et fantastisk frirum, hvor unikke møder opstår med både frustrationer og glæder, som man ikke finder ret mange andre steder. I undervisningen er vi sammen om udfordringerne, og vi dyrker fællesskabet – derigennem gør vi hinanden bedst.

Læs mere om Mads Gravholt

Anatomi og sport